• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

    Εύκολα ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-0 τον Ατρόμητο




    Στην έκτη θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς επικράτησε άνετα με 2-0 του Ατρομήτου στο «Πανθεσσαλικό», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.



    Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτίν στο 45’, για να έρθει ο Ντολεζάι στο 52΄να διαμορφώσει το τελικό σκορ.


    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ολιβέιρα στο 83` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
    Η ομάδα του Γιώργου Δώνη απείλησε πρώτη στο ματς, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει με τον Καραλή,  ο οποίος ωστόσο καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ.
     Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες των Περιστεριωτών στο 23’ με μία κεφαλιά του Ντολεζάι, που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον Μιχαηλίδη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.
    Η πίεση των γηπεδούχων τελικά «έπιασε τόπο» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου όταν ο Μπρέσκα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μάρτιν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).
    Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος για την ομάδα του Τσιώλη, έτσι άρχισε και το δεύτερο.
    Κι αυτό γιατί στο 52ο λεπτό, ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Ντολεζάι, ο οποίος με προβολή έκανε το 2-0., κλειδώνοντας τη νίκη του Ολυμπιακού.
    Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισορροπήσει το ρυθμό, ωστόσο στη φάση του 83` έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ολιβέιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για επεισόδιο που είχε με τον Μπρέσκα) με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 2-0 μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα.
    Ολυμπιακός Βόλου- Ατρόμητος 1-0 (Μαρτίν 45')




    Ολυμπιακός Βόλου- Ατρόμητος 2-0 (52' Ντολεζάι)







    Κίτρινες: Ζέλεσι, Μπρέσκα - Δάρλας, Αναστασάκος

    Κόκκινες: Ολιβέιρα (83` δεύτερη κίτρινη)

    Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Καπετάνος (85` Τόμας), Αλβάρεζ, Ουμπίντες (63' Ρόκας), Μπρέσκα, Μόνχε, Μαρτίν (70' Σολάκης)

    Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης (46' Ιτάνζ), Νάστος (56' Αναστασάκος), Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Καραλής (56' Σαρμιέντο)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ