ΑΤΙΑ, ανωμαλίες του χρόνου, ή γιγάντια πυραμίδα; Ακριβώς στον τομέα αυτό, που αποκαλούν "Τρίγωνο", υπάρχουν μεγάλες ποσότητες αερίου.
Δύο εμπειρογνώμονες στον βυθό ανακάλυψαν μεγάλες ποσότητες ένυδρου μεθανίου και αρχαιολογικούς χώρους και έχουν παράγει τεράστιες εκρήξεις φυσαλίδων μεθανίου που αυξάνονται γεωμετρικά.
Κάθε πλοίο που πλέει σε αυτή τη μεγάλη φούσκα αμέσως χάνει κάθε .....
πλευστότητα. Τα αποδεικτικά στοιχεία αυτής της ανακάλυψης έχει κατατεθεί σε μια ερευνητική εργασία και...
δημοσιεύεται στο American Journal of Physics.
Ο καθηγητής Joseph Monaghan έχει διερευνήσει την υπόθεση με τον φοιτητή Ντέιβιντ Μαΐου, Monash University στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Ο ερευνητής Ιβάν T. Sanderson είχε ταυτοποιήσει αυτές τις περιοχές κατά τη διάρκεια του μυστηρίου το 1960. Sanderson περιγράφει το πραγματικό σχήμα αυτών των περιοχών, περισσότερο σαν έναν κύκλο αντί για ένα τρίγωνο. Μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα περιλαμβάνονται σε μια περιοχή της Θάλασσας της Ιαπωνίας, της Βόρειας Θάλασσας, και φυσικά, στο περίφημο "Τρίγωνο των Βερμούδων (ή Devil)."
Το μεθάνιο, το οποίο είναι συνήθως καταψυγμένο σε υψηλή πίεση ενυδατώνεται και ενσωματωνεται στα υπόγεια πετρώματα , μπορεί να αποσπαστεί και να μετατραπεί σε αέριο φυσαλίδες και επεκτείνεται γεωμετρικά και εκρήγνυται προς τα πάνω. Όταν αυτές οι φυσαλίδες φθάσουν στην επιφάνεια του νερού και ανεβαίνουν στον αέρα, εξακολουθεί να επεκτείνεται προς τα πάνω και προς τα έξω.
Κάθε πλοίο που πλέει στη μεγάλη φούσκα του μεθανίου αμέσως χάνει κάθε πλευστότητα και απορροφάται όπως ο νεροχύτης στο θαλάσσιο πυθμένα. Αν φυσαλίδες είναι αρκετά μεγάλες και έχουν αρκετά υψηλή πυκνότητα, μπορεί να φέρει επίσης και ένα αεροσκάφος στον πυθμένα χωρίς ελάχιστη ή καμμιά δυνατότητα για προειδοποίηση. Αεροσκάφη λόγω των φυσαλίδων μεθανίου ίσως να χάνουν τους κινητήρες τους από την ανάφλεξη του μεθάνιου γύρω τους και κατρακυλούν στον ωκεανό, στο βυθό της θάλασσας.
Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν λίγα που δεν βρέθηκαν από τους ερευνητές
Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη σε μοντέλα υπολογιστών, Monaghan τον Μάιο έχει δοκιμαστεί η θεωρία τους. Το πρόγραμμα, που βασίζεται σε επιστημονικές αρχές της ρευστοδυναμικής, που αναδημοσιεύονται όλες τις μεταβλητές, συμπεριλαμβανομένης και της ταχύτητας μιας γιγάντιας φυσαλίδας μεθανίου, η πίεσή και η πυκνότητα του αερίου γύρω από τα νερό. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.
Έδειξε ότι όποιος έχει βιώσει από πρώτο χέρι το φαινόμενο είναι αδύνατον για αυτόν να επιβιώσει.
ksipnistere.blogspot.com
Τι άλλη μπούρδα θα σκεφτούνε να πούνε άραγε!
ΑπάντησηΔιαγραφή