• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

    Επέτειος Γρηγορόπουλου - Η επόμενη μέρα: Εικόνες καταστροφής στα Εξάρχεια (photos)

    «Καμμένη» γη άφησαν πίσω τους οι αντιεξουσιαστές που για ακόμη μια φορά επιδόθηκαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
    Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

    Πέτρες, μάρμαρα, καδρόνια, δακρυγόνα, σπασμένα μπουκάλια και φωτοβολίδες μετέτρεψαν την περιοχή των Εξαρχείων σε... πεδίο μάχης. Από τη μανία των αντιεξουσιαστών δεν γλίτωσε ένα αυτοκίνητο, το οποίο κάηκε ολοσχερώς στην οδό Τοσίτσα, όπως επίσης και ένα περίπτερο στην οδό Στουρνάρη.

    Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του Newsbomb.gr, οι αντιεξουσιαστές στην προσπάθειά τους να βρουν πολεμοφόδια έσπασαν μέχρι και σκαλοπάτια των εισόδων αρκετών σπιτιών.
    Οι αντιεξουσιαστές δεν δίστασαν να σπάσουν την τζαμαρία της εισόδου μίας πολυκατοικίας και να επιτεθούν με μολότοφ στο φυλάκιο του Μουσείου επί της οδού Μπουμπουλίνας.
    Στην Οδό Σωλομου 34 ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να μπει σε ταράτσα πολυκατοικίας προκειμένου να πετάξει πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις.
    Στην προσπάθεια τους, μάλιστα, επιχείρησαν να ξηλώσουν το προστατευτικό συρματόπλεγμα της πόρτας, χωρίς επιτυχία. Οι ένοικοι και ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας δηλώνουν ανάστατοι μετά από αυτό το συμβάν και τονίζουν ότι βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές εδώ και χρόνια. 
    Αναφορικά με τα οδοφράγματα των αναρχικών που έκαιγαν όλη τη νύχτα, αυτά στήθηκαν ίσως για πρώτη φορά με... γλάστρες, όπως επίσης και με τραπέζια μαζί με καμένους κάδους.










    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ