• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

    Μυτιλήνη: Μετανάστες έκαναν γυαλιά-καρφιά καταστήματα-Οι κάτοικοι ζουν τον απόλυτο φόβο

    Η Λέσβος βρίσκεται στη «έλεος» της βίας και των αναταραχών,

    ενώ οι πολίτες δεν προλαβαίνουν να μετρούν  απώλειες και καταστροφές από «μετανάστες», οι οποίοι κλέβουν και λεηλατούν στο πέρασμά τους ό, τι βρουν.
    Χθες το βράδυ σοβαρά επεισόδια πραγματοποιήθηκαν στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου σύμφωνα με το lesvosreport, εξαγριωμένοι μετανάστες άρχισαν να σπάνε την τζαμαρία ενός καταστήματος οπτικών στην Ερμού, ενώ παράλληλα προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ, καθώς και δυο ταβέρνες στην περιοχή της Επάνω Σκάλας, από όπου μάλιστα έκλεψαν χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.
    Οι αστυνομικές Ατχές στην περιοχή έχουν ξεκινήσει διεξοδικές έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες , οι οποίοι σύμφωνα με μάρτυρες έχουν αφρικανική καταγωγή. Μια μέρα νωρίτερα ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης  ανακοίνωσε πως δεκάδες διαρρήξεις καταστημάτων έχουν σημειωθεί τις τελευταίες μέρες, ενώ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα που υπέστησαν φθορές, εκφράζοντας πλήρη ανησυχία για το φαινόμενο που παίρνει πλέον τεράστιες διαστάσεις.
    Το γεγονός έρχεται να προστεθεί στη σημερινή επίθεση μεταναστών κατά αστυνομικών στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όπου ένας 44χρονος Σύρος και ένας 18χρονος Ιρακινός μετά από υπόδειξη αστυνομικών για έλεγχο, επιτέθηκαν με μαχαίρι απειλώντας τους αστυνομικούς!
    Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ορίων και η ζωή των πολιτών απειλείται καθημερινά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ