• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

  Έκρηξη του Πούτιν κατά την αναγγελία της δολοφονίας του πρέσβη: ανέτρεψε το γραφείο,πέταξε τους καφέδες και έβγαλε πιστόλι…..

  O Πούτιν ήταν εκτός ελέγχου εκτός εαυτού κατά την στιγμή της αναγγελίας της δολοφονίας του ρώσου πρέσβη Andrey Karlov στην Τουρκία. Κλώτσησε το τραπέζι ενώ καθόταν με τον Λαβρόφ και καθώς αυτός του παρουσίασε το έγγραφο που έκανε λόγο για τη δολοφονία  του πρεσβευτή.Πέταξε το καφέ κι ανέτρεψε όλο το γραφείο από το θυμό τουκαι πήρε ένα πιστόλι και βημάτιζε νευρικά πάνω κάτω. Δεν εμφανίστηκε αμέσως στο τηλέφωνο που τον πήρε ο Ερντογάν.
  Ζήτησε από το στρατό να ετοιμάσει 2  αεροπλάνα για Τουρκία για τα μέλη κλιμακίου που θα συμμετάσχουν στην διεξαγωγή της έρευνας με τους τούρκους ομολόγους τους.Έδωσε εντολή πάνω από 120 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στη Συρία  να ετοιμαστούν για να βομβαρδίσουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις διαμηνύοντας την ανοχή  zéro του Πούτιν.Διέταξε 120 αεροσκάφη να χτυπούν νυχθημερόν τη  Raqqa και τη Deir al-Zour ως την καταστροφή της Daesh στη Ράκα και του κέντρου του Abu Bakr al-Baghdadi.
  Ο ρώσος πρόεδρος διέταξε ν΄αποσταλούν  32 αεροσκάφη Su μεταφέροντας βόμβες που ζυγίζουν ως και 5000 kg.

  Ο Πούτιν σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον Trump δήλωσε ότι η Ρωσία μπήκε σε πόλεμο οργισμένη και όλο ο κόσμος γνωρίζει τώρα ότι δεν μπορεί να προβάλει αντίσταση στη Ρωσία γιατί αυτό θα σημάνει Γ Παγκόσμιο Πόλεμο.addiyar 20.12.16turkey
  dimpenews.com

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ