• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

    Illuminati Game : Εκδόθηκε το 1996 και έχει προβλέψει με ακρίβεια τεράστιες καταστροφές...Ποια η αλήθεια

    Μεγάλος θόρυβος γίνεται τελευταία σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα γύρω απο ένα πραγματικά παράξενο θέμα: καθώς η ανθρωπότητα βιώνει μεγάλα και συνταρακτικά γεγονότα κάθε είδους -απο το χτύπημα στους δίδυμους πύργους και μέχρι την οικονομική κρίση και την πρόσφατη καταστροφή στην Ιαπωνία-, αποκαλύπτεται, οτι τα περισσότερα απο αυτά έχουν προβλεφθεί με εκπληκτικές λεπτομέρειες που ξεπερνούν τα όρια της σύμπτωσης σε ένα... παιχνίδι με κάρτες σαν αυτά που είναι μόδα στις νεαρές ηλικίες όπως είναι η "Mονόπολη".
    Πρόκειται για το παιχνίδι με τον "ψαγμένο" τίτλο "Ιλλουμινάτι, η Νέα Τάξη Πραγμάτων", του οποίου οι κάρτες κυκλοφόρησαν εως και το 1955, δηλαδή τότε που ο κόσμος ζούσε στην ψευδαίσθηση της ασφάλειας και της οικονομικής ανάπτυξης...
    Ή ιστορία ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μια εποχή που ο όρος Νεα Παγκόσμια Τάξη ήταν γνωστός σε ελάχιστους και σίγουρα όχι στο ευρύ κοινό. Τον Σεπτέμβριο του 1981 ο Steve Jackson, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας κατασκευής επιτραπέζιων παιχνιδιών και ο καλλιτεχνικός σχεδιαστής των παιχνιδιών Dave Martin ενθουσιασμένοι απο το βιβλίο των Robert Anton Wilson και Robert Shea, "Illuminatus Trilogy", αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κυκλοφορία ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού με θέμα τους διαβόητους Illuminati. Ή πρώτη έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1982. Ακολούθησαν τρείς επεκτάσεις οι δύο απο τις οποίες ενσωματώθηκαν στην πολυτελή του έκδοση. Στόχος των παικτών που ο καθένας τους αντιπροσωπεύει μια μυστική οργάνωση των Illuminati είναι η παγκόσμια κυριαρχία.
    Ό ίδιος ο Robert Shea ένας απο τους συγγραφείς της Τριλογίας των Ιλλουμινάτι, έγραψε μια εισαγωγή τεσσάρων παραγράφων στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες του παιχνιδιού, όπου ανάμεσα στα άλλα κατέληγε με την αινιγματική έκφραση: "...ίσως οι Illuminati να βρίσκονται πίσω απο αυτό το παιχνίδι... Θα πρέπει να είναι... Βρίσκονται εξ ορισμού πίσω απο τα πάντα!"
    Το 1990 ο Steve Jackson δημιούργησε την τελική μορφή του παιχνιδιού με τίτλο "Illuminati: The New World Order" η αλλιώς: INWO. Το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ κοντά, για να μην πούμε απόλυτα ταυτισμένο, με το θρυλούμενο τελικό σχέδιο των Illuminati για να ωθήσουν ολόκληρο τον κόσμο στην Νεα Παγκόσμια Τάξη.
    Για την έκδοση αυτή του παιχνιδιού, το οποίο αποδείχτηκε κάτι παραπάνω απο προφητικό, εκδόθηκαν 100 νέες κάρτες.
    Τρείς απο αυτές προέβλεπαν με καταπληκτική ακρίβεια τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
    Τέσσερα γεγονότα του άμεσσου μέλλοντος, που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σήμερα, αποτελούν πραγματικότητα.
    Και δύο που προέβλεπαν το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Το τέλος του παιχνιδιού τοποθετείται στο 2012!
    Διαβάζοντας σήμερα κανείς τις οδηγίες και τους κανονισμούς του παιχνιδιού και κατανοώντας την φιλοσοφία του, νιώθει να ανατριχιάζει, καθώς καταλαβαίνει, οτι όλοι μας φαίνεται να είμαστε πιόνια αυτού του παιχνιδιού και η πραγματική μας ζωή να αποτελεί το σενάριο του.!
    Τα εύλογα ερωτήματα, που γεννιούνται στον νού του μέσου πολίτη είναι: Υπάρχει πράγματι ένα τέτοιο σχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας, απο μια οργάνωση, η οποία συνδέεται με το περιβόητο τάγμα των Πεφωτισμένων; Και εαν ναί, πως γνώριζε ο Jackson το σχέδιο των Illuminati με τόσες λεπτομέρειες; Και το οτι γνώριζε πάρα πολύ καλά τα πράγματα, φαίνεται απο το γεγονός του οτι δέχθηκε στα γραφεία και στο σπίτι του την "επίσκεψη" των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών, που προσπάθησαν με κάθε μέσο να κλείσουν την επιχείρηση του και να προλάβουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.
    Κατέσχεσαν μάλιστα όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οποιοδήποτε υλικό είχε να κάνει με το παιχνίδι!. Τελικά ο Jackson πήγε στα δικαστήρια και μετά απο σκληρό αγώνα κέρδισε την υπόθεση. Το δικαστήριο μάλιστα επέβαλε στο Αμερκανικό Δημόσιο να καταβάλλει αποζημίωση 50,000 δολλαρίων σύν 250,000 δικαστικά έξοδα!
    Τελικά το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην αγορά το 1995 αλλά το F.B.I κατόρθωσε και το απέσυρε απο τα καταστήματα το 2001, μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου!
    Απο τις 394 συνολικά κάρτες του παιχνιδιού, οι πλέον "προφητικές" και οι οποίες προκάλεσαν εδώ και μερικά χρόνια την προσοχή των ερευνητών, είναι εκείνες, που απεικονίζουν -με εκπληκτική ακρίβεια που σοκάρει- γεγονότα που συνέβησαν αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.
    Δεν είναι βέβαια όλες οι κάρτες του παιχνιδιού "προφητικές". Οι ερευνητές που ασχολήθηκαν επισταμένως με το παιχνίδι Illuminati-New World Order η INWO, ξεχώρισαν ορισμένες κάρτες με βασικό κριτήριο την σημασία τους για την "διήγηση" και αποκάλυψη της Ιστορίας και του σχεδίου των Illuminati για την εδραίωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης μέσω πολέμων, δημιουργίας κλίματος πανικού στον κόσμο, επιδημιών, τεχνητών φυσικών καταστροφών και της δημιουργίας χάους.
    Το "παιχνίδι" βρισκόταν στην φάση του σχεδιασμού του ηδη απο το 1990 επι προεδρίας του πατέρα Bush και μετά απο πολλές περιπέτειες όπως είδαμε πιο πάνω βγήκε τελικά στην αγορά για να γίνει best seller.
    Όπως λέει ο δημιουργός του Steve Jackson: "...Το 1994 επεξεργαστήκαμε και πάλι τις παλιότερες εκδόσεις και προχωρήσαμε στην νέα έκδοση του Illuminati: New World Order (INWO), που έγινε αμέσως η μεγαλύτερη επιτυχία της εταιρείας και το "πλοίο του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων". Το INWO κέρδισε την ίδια χρονιά το βραβείο του καλύτερου επιτραπέζιου παιχνιδιού για το 1995.
    Οι 394 κάρτες του που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι έχουν η κάθε μία χωριστά ιδιαίτερη σημασία και κρύβουν σημαντικά μηνύματα για όσους θέλουν να προσπαθήσουν να τις "αποκρυπτογραφήσουν". Θα χρειαζόταν όμως ίσως ένα ολόκληρο βιβλίο για να τις αναλύσουμε όλες.
    Εδώ θα αναλύσουμε τις σημαντικότερες απο αυτές, όπως τις έχουνε αξιολογήσει διάφοροι ερευνητές.
    Με τις παραπάνω ημερομηνίες στον νού μας ας βάλουμε τις κάρτες αυτές με την σειρά. Ή μελέτη τους προσφέρει σοβαρά επιχειρήματα για το πόσο απόλυτα και διεξοδικά το "παιχνίδι" περγράφει με μοναδική ακρίβεια και προφητικά, θα λέγαμε, το σχέδιο κάποιων Κέντρων Εξουσίας που το παιχνίδι ονομάζει Illuminati για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
    Σημειώστε οτι αρκετοί ερευνητές και ανάμεσα τους ο γνωστός David Icke, θεωρούν οτι η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει άμεση σχέση με τον ερχομό του Αντίχριστου στον κόσμο μας.
    Δείτε κάποιες από τις κάρτες: 
    Πρώτη κάρτα διαγραφή της ιστορίας.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Δεύτερη κάρτα δίδυμοι πύργοι..ΈΓΙΝΕ

    Τρίτη κάρτα χτύπημα στο Πεντάγωνο.ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ

    Τέταρτη κάρτα μόλυνση της ατμόσφαιρας και μείωση πληθυσμού..ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Πέμπτη κάρτα κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (ή CDC)...ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Εκτη κάρτα παγκόσμια επιδημία και καραντίνα πληθυσμών με μαζικούς εμβολιασμούς..ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Εβδομη κάρτα..μεγάλη καταστροφή στην Ιαπωνία..έγινε

    Ογδόη κάρτα...ομάδες ανθρώπων θα εξεγερθούν και θα σκοτώνουν στο όνομα της ειρήνης... ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ (Αν και έχουμε δει μερικά δείγματα από τους στρατούς των αντεξουσιαστών)

    Ένατη κάρτα...στην γλώσσα των εικονοληπτών tape out σημαίνει το τέλος...το σημείο στον παγκόσμιο χάρτη μόνο τυχαίο δεν είναι σύνορα Πακιστάν-Ιράν-Αφγανιστάν...ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

     
    Πηγή: eglimatikotita.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ