• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

    Απίστευτη ομολογία για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

    Με αφετηρία τα εργαστήρια των ΗΠΑ.

    Ένας από τους πολλούς ιούς που κατασκευάστηκαν στα γνωστά βιο-εργαστήρια των ΗΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινής γνώμης, όταν το 2014 στο αποκορύφωμά του σκότωσε χιλιάδες επί χιλιάδων ανθρώπους στη Δυτική Αφρική και την κεντρική Αμερική. 
    Πρόκειται για τον ιό Έμπολα, για τον οποίο τώρα οι επιστήμονες αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του με ακόμη πιο θανατηφόρες συνέπειες. 
    Η ομολογία για την κατασκευή του ιού αλλά και την σκοπιμότητα που αυτός είχε, έρχεται από τον καθηγητή της βιο-παθολογίας και του διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, Φρανγκίσκου Μπόυλε:
    "Αυτό που έχουμε να κάνουμε εδώ είναι ένα βιολογικό επίτευγμα που διεξήχθη σε εργαστήρια βιο-πολέμου που έχουν συσταθεί από τις ΗΠΑ στη δυτική ακτή της Αφρικής. Εάν κοιτάξετε ένα χάρτη που υπάρχουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), μπορείτε να δείτε πού είναι ακριβώς αυτά τα εργαστήρια και που κτύπησε ο ιός αυτός". 
    Τώρα οι ίδιοι επιστήμονες που ελευθέρωσαν τον ιό.. προειδοποιούν την ανθρωπότητα για πιθανή επιστροφή του με πιο ανθεκτική μορφή. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ