• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

    Χτυπήθηκε η Ρωσία ανήμερα των Χριστουγέννων;

    Συγκαλείται εκτάκτως συμβούλιο ασφαλείας στη Μόσχα.

    Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη μυστηριώδης συντριβή του αεροσκάφους τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154), λίγα λεπτά αφότου είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Σότσι. 
    Τα νέα δεδομένα θέλουν το επιβατικό αεροσκάφος να σταματάει απότομα να εκπέμπει σήμερα πάνω από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου και πιστεύεται ότι έχει συντριβεί. Το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς τη Λαττάκεια της Συρίας.
    Εάν επιβεβαιωθεί πως επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση, τότε αυτό θα είναι ένα απανωτό χτύπημα για τη Ρωσία, έπειτα και από τον χαμό του πρέσβη στην Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ. Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που ο Υπουργός Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκού συγκάλεσε εκτάκτως συμβούλιο ασφαλείας. 
    Σημειώνεται πως το αεροσκάφος μετέφερε μουσικούς των Ειδικών Δυνάμεων και δημοσιογράφους που θα πέρναγαν μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα στη Συρία τις εορτές των Χριστουγέννων. 
    Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...

    Συντριβή ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους

    Επί ποδός συνεργεία διάσωσης για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.

    Χάθηκε ξαφνικά από τα ραντάρ τα ξημερώματα της Κυριακής ένα Tupolev (ΤU-154) της ρωσικής Αεροπορίας, που μετέφερε συνολικά 91 επιβάτες και κατευθυνόταν προς στη Λαττάκεια της Συρίας από το αεροδρόμιο του Σότσι. 
    Όπως μεταδίδουν τώρα τα ρωσικά και πιο συγκεκριμένα το πρακτορείο Sputnik, το αεροσκάφος είναι πολύ πιθανό να έχει συντριβεί στην περιοχή του Κρασνοντάρ.
    "Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, 91 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, επέβαιναν στο αεροπλάνο. Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας. Το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό. Είναι πολύ πιθανόν να έχει συντριβεί στην ορεινή περιοχή του Κρασνοντάρ".
    Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω αναφορές για πρόβλημα στο σκάφος, καθώς το σήμα από τα ραντάρ χάθηκε σχεδόν αμέσως, δίχως να έχει διευκρινιστεί ποια ακριβώς είναι η αιτία. 
    Για τις αρχές τη δεδομένη στιγμή προέχει να βρεθεί το αεροσκάφος μαζί με τους 91 επιβάτες, πολλοί από τους οποίους ήταν δημοσιογράφοι και μουσικοί.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ