• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

    Ζουράρις: Δεν αλλάζω τίποτα από τις δηλώσεις μου για τα νησιά και τη γλώσσα

    «Η χώρα τελεί υπό κατοχή κι αν συνεχίσουν να μας εκβιάζουν θα πρέπει να πάμε σε εκλογές»

    «Καθ’ υπερβολή οι δηλώσεις μου, αλλά δεν αλλάζω τίποτα» τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις αναφερόμενος στο θέμα που ανέκυψε μετά τα όσα είπε για τα ελληνικά νησιά..
    Οι χθεσινές δηλώσεις, του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε, ότι, «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν», προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις με την αντιπολίτευση να πνέει τα μένεα εναντίον του και να απαιτεί την ανάκληση των δηλώσεων του.
    Ο υφυπουργός, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», υποστήριξε και πάλι τα όσα είπε και συμπλήρωσε ότι σημασία πέρα από το τι λέει κανείς είναι και ποιος το λέει. Διευκρίνισε ότι η δικά του παρουσία στα κοινά επί 70 συναπτά έτη και η φιλοπατρία του είναι γνωστή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
    Παραθέτοντας αποσπάσματα από ρήσεις αρχαίων Ελλήνων, επέμενε ότι το βασικότερο όλων είναι η διατήρηση της γλώσσας, αλλά παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις του θα μπορούσαν και να ερμηνευτούν ως καθ’ υπερβολή, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει τίποτα από αυτές.
    Ο κ. Ζουράρις, σημείωσε  ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή και συμπλήρωσε ότι αν οι δανειστές συνεχίσουν την ίδια εκβιαστική πολιτική απέναντι στη χώρα μας, τότε καλό θα ήταν ο Πρωθυπουργός να πάει τη χώρα σε εκλογές.
    «Η χώρα τελεί υπό κατοχή κι αν συνεχίσουν να μας εκβιάζουν θα πρέπει να πάμε σε εκλογές», είπε.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ