• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

  Αποδεκτή και η αιμομιξία! Απίστευτο ΡΕΠΟΡΤΑΖ από τις ΗΠΑ

  Η διαστροφή εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη.

  Μετά το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του el.gr σε σχέση με την αντιμετώπιση των παιδιών στην Νορβηγία (θυμηθείτε ΕΔΩ), στις ΗΠΑ δημοσιογράφος βγήκε στον δρόμο, προκειμένου να ρωτήσει την άποψη πολιτών πάνω στις αιμομικτικές σχέσεις.

  «Προοδευτικοί» πολίτες, υποστηρικτές του γάμου των ομοφυλόφιλων, δεν δίστασαν, στο πλαίσιο της δήθεν ελευθερίας του ατόμου, να ισχυριστούν πως πρέπει να επιτρέπονται και γάμοι μεταξύ συγγενών πρώτου βαθμού (αδερφή-αδερφός, πατέρας κόρη κτλ.).
  Κάποιοι είχαν απλά ενδοιασμούς για τα παιδιά που θα γεννηθούν, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιάσουν γενετικές ανωμαλίες.
  Κατά τα άλλα δεν βρήκαν λόγο, προκειμένου να καταδικάσουν την αιμομιξία.
  Ο δημοσιογράφος, κάνοντας εκτίμηση των όσων άκουσε αναφέρει στο τέλος πως οι άνθρωποι «φοβούνται πλέον να κρίνουν καταστάσεις». Φοβούνται να σκεφτούν, με άλλα λόγια.
  «Έτσι κατάντησε η Αμερική μέσω της πλύσης εγκεφάλου. Φοβούνται να κρίνουν την αιμομιξία ως περίεργη, μήπως και χαρακτηριστούν φανατικοί. Φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν κριτές και ‘αιμομίκτο-φοβικοί’», σημειώνει.
  Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης, την οποία επιβάλλουν στην παρούσα φάση με γοργούς ρυθμούς και στην Ελλάδα. Απαιτείται εγρήγορση και αντίδραση!

  el.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ