• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

    CHAMPIONS LEAGUE… Με Ιντέγε, Άλωσε το Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός και Πάει για Πρόκριση

    Από το καλό στο καλύτερο… Άλλη μια νίκη, δεύτερη σερί και εκτός έδρας μάλιστα πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο Ζάγκρεμπ της Ντινάμο με 0-1 με γκολ του Ιντέγε και πλέον κρατά την τύχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League στα χέρια του, καθώς έχει το μαξιλαράκι του 3-2 με την Άρσεναλ!
    Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα αν η Άρσεναλ δεν κέρδιζε την Μπάγερν αλλά και πάλι όλα εξαρτώνται από τον ίδιο και πως θα διαχειριστεί τις δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες.
    Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν τους 6 βαθμούς και, πλέον, ισοβαθμούν με την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Επόμενη «στάση» θα είναι το ματς της 4ης Νοεμβρίου με την Ντιναμό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός ευελπιστεί ότι θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση
    Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από το Ζάγκρεμπ με… επαγγελματικό τρόπο. Δίχως να εντυπωσιάσει ο Ολυμπιακός έφταξε φάσεις για γκολ, κατάφερε να μην κινδυνέψει ιδιαίτερα και σε μία φάση από το… πουθενά ο Ιντέγε με εντυπωσιακό τρόπο μετέτρεψε σε γκολ μία βαθιά μπαλιά που έμοιαζε… χαμένη. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης νωρίτερα μέσα στο παιχνίδι, στην καλύτερη φάση του Ολυμπιακού έχασε το… εύκολο!
    ΣΚΟΡΕΡ: 79′ Ιντέγε
    ΔΟΚΑΡΙ: 52′ Άντολιτς
    ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 41′ Τάραβελ, 80′ Σουντανί – 76′ Ομάρ, 82′ Σιόβας
    ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: –
    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ταλιαβέντο (Ιταλία)
    ΝΤΙΝΑΜΟ (Ζ. Μάμιτς): Εντουάρντο, Μάτσελ, Τάραβελ, Άντολιτς, Μασάντο, Γκονσάλο Σάντος, Πίβαριτς, Ρογκ (87′ Τσόριτς), Σουντανί, Φερνάντες (73′ Ενρίκεζ), Χόντζιτς (61′ Πιάτσα).
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μ. Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72′ Ντομίνγκεζ), Σεμπά, Πάρντο (83′ Σαλίνο), Ιντέγε

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ