• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Τρομακτικό βίντεο γεμάτο γρίφους, κρυφά μηνύματα και απειλές

    Σοκ και φοβισμένα ερωτηματικά έχει προκαλέσει το βίντεο του τρόμου που κάνει σάλο στο παγκόσμιο διαδίκτυο!
    Αλλόκοτα μηνύματα και περίεργες ενέργειες και χειρονομίες που κανείς μέχρι στιγμής ακόμα και αν προσπάθησε δεν έχει μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει!
    Τι θέλει να μας πει το εν λόγο βίντεο; Τι επρόκειτο να συμβεί;
    Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ibtimes.com, στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία φιγούρα ντυμένη με μία μαύρη αμφίεση που παραπέμπει στη στολή των γιατρών την εποχή της πανούκλας, ασορτί με μία μάσκα που θυμίζει ράμφος πουλιού. Ο άγνωστος στέκεται σε έναν χώρο που μοιάζει με αποθήκη με σηκωμένο το χέρι του, ενώ από το κέντρο της παλάμης του εκπέμπεται ένα φως που αναβοσβήνει, σαν να στέλνει ένα μήνυμα του κώδικα Μορς.
    Επίσης τα σύμβολα που αναβοσβήνουν κατά τη διάρκεια του σποτ σύμφωνα με πληροφορίες της DailyPotυποδεικνύουν τις ακριβείς συντεταγμένες του Λευκού Οίκου!
    Τυχαία φυσικά δεν θα μπορούσαν να είναι και τα ηχητικά του βίντεο που σύμφωνα με ειδικούς και αφού αποκρυπτογραφήθηκαν με επεξεργασία σε διάταξη (όπως βλέπεται και στην οπτική απεικόνιση) προμηνύουν πως «είστε είδη νεκροί».
    Είναι κακόγουστη φάρσα; Είναι κάτι καινούριο και συνωμοτικό; Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως έχει φέρει την αναστάτωση παγκοσμίως με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να εκφράζουν της ανησυχίες τους για το εν λόγο βίντεο-μήνυμα!


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ