• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

    Ρεύμα μέσω... ΕΛΤΑ στα ελληνικά σπίτια

    Τα ΕΛΤΑ ανακοίνωσαν ότι τον Νοέμβριο θα καταθέσουν φάκελο στη ΡΑΕ προκειμένου να λάβουν έγκριση για την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας και τον Δεκέμβριο ενδέχεται να ξεκινήσει η εφαρμογή του σχεδίου


    Πώς θα σας φαινόταν η μεταφορά του ρεύματος να γινόταν μέσω... Ταχυδρομείου; Μην περιμένετε να σας κτυπάει το κουδούνι ο ταχυδρόμος της γειτονιάς και να σας... παραδίδει το... ρεύμα σε... φάκελο! Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, τουλάχιστον προς το παρόν! Αυτό που μπορεί να συμβεί όμως, είναι να αναλάβουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας στα ελληνικά σπίτια.


    Σύμφωνα με τον κ. Μελαχροινό, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα καταθέσουν μέσα στον Νοέμβριο, τον απαιτούμενο φάκελο στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), προκειμένου να λάβουν τη σχετική έγκριση. Εξέφρασε, δε, την πεποίθηση ότι θα υπάρξει η σχετική έγκριση γιατί, όπως τόνισε, η χρηματοπιστωτική επάρκεια των ΕΛΤΑ το επιτρέπει και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν την υποδομή και τις προϋποθέσεις για να είναι παρόντα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.


    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ