• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

    ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !! ΑΓΡΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ

    ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 57ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΓΚΥΟ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ

     Εν ψυχρώ δολοφονία στο Λαμπέτι... 77χρονος εκτέλεσε 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό. Σοκάρει την τοπική κοινωνία του Λαμπετίου και του Πύργου η εν ψυχρώ δολοφονία του 57χρονου Διονύση Μπελόκα, συνταξιούχου αστυνομικού από το Λαμπέτι και πρώην δημοτικού συμβούλου. Δράστης είναι ένας 77χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους του Λαμπετίου στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε σκοτώσει μια έγκυο γυναίκα μητέρα δύο παιδιών, έξω από τον Πύργο.

    Το κακό συνέβη πριν λίγη ώρα, στο κέντρο του Λαμπετίου, στην αγορά του χωριού, μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπολιτών. Ο 77χρονος κατέβηκε με τη φρέζα του στο κέντρο του χωριού κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα. Πλησίασε στα τραπέζια του καφενείου εκεί που ο Σάκης Μπελόκας και η παρέα του έπιναν ούζα. 

    Αρχικά είπε στους θαμώνες “κάντε άκρη θα τον καθαρίσω. Οι άλλοι δεν φταίτε τίποτα” και χρησιμοποιώντας υβρεολόγιο πυροβόλησε εν ψυχρώ και σχεδόν εξ επαφής τον 57χρονο. Τουλάχιστον δύο φορές πέτυχε το θύμα του ο 77χρονος ενώ χρησιμοποίησε και σκάγια για το κυνήγι αγριογούρουνου.



    Την ίδια στιγμή τα μέλη της παρέας του θύματος δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν, ούτε καν να πουν κάτι για να τον μεταπείσουν. Μετά τους πυροβολισμούς, έπεσαν πάνω του να πάρουν το όπλο και εκτιμάται πως έπεσαν ακόμα δύο πυροβολισμοί στον αέρα. Οι θαμώνες του καφενείου ακινητοποίησαν το δράστη και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που έφτασαν άμεσα στο σημείο.



    Συγκλονισμένο το χωριό δεν ξέρει τι να πει για το φονικό που συνέβη μπροστά στα μάτια όλων. Ο δράστης μετά το φονικό μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πύργου.



    Ο άτυχος 47χρονος...Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να οδηγήθηκε στο έγκλημα καθώς υποστήριξε πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα...

    skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/p_21.html
    hellas-now.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ