• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

    Τραγωδία στο Μενίδι: Πνίγηκε 40χρονος για να σώσει τη μητέρα του από τις πλημμύρες (Βίντεο και φωτό)




    Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα στο Μενίδι ένας 40χρονος άνδρας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, όταν στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε με την μητέρα του, μπήκαν νερά, με αποτέλεσμα να πνιγεί.
    Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν ο άνδρας οδηγούσε στην κεντρική οδό Αριστοτέλους στην περιοχή του Μενιδίου. 
    Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, το αυτοκίνητο πλημμύρισε και στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει την μητέρα του, πνίγηκε.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο ''Αγία Ολγα'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
    Η 70χρονη μητέρα του εισήχθη στο νοσοκομείο ''Γεώργιος Γεννηματάς'' με χτύπημα στο κεφάλι. 
    Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασία του δήμου Αχαρνών, κ. Αναστάσιος Χίος σε δηλωσή του στο newpost είχε επιβεβαιώσει ότι ο 40χρονος είναι νεκρός. 
    Να σημειωθεί ότι, εκατοντάδες κλήσεις δέχτηκε από το πρωί η πυροσβεστική και η Αστυνομία στην Αττική με τα προβλήματα στους δρόμους και τις κατοικίες σε πολλές περιοχές να μην έχουν τελειωμό.
    Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης σήμερα ήταν ότι τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο Καματερό. Στην περιοχή αποστάλθηκε άμεσα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και μηχανήματα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά.
    Η κακοκαιρία που έπληξε το πρωί την Αθήνα προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική που έλαβε πάνω από 160 κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων που έπεσαν σε δρόμους.
    Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν κυριώς στην Ελευσίνα, το Μενίδι, την Σαλαμίνα και τα βορειανατολικά προάστια. Στην Ελευσίνα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί στη συμβολή των οδών Ωκεανίδου και Δημοκριτών. O Κηφισός για ακόμα μια φορά πλημμύρισε, ενώ στις Εθνική επικράτησε χάος με ουρές χιλιομέτρων.
    Στο μεταξύ περιοχές όπως η Νέα Φιλαδέλφεια και το Κορωπί «πνίγηκαν» από τα ορμητικά νερά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ