• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

    THE SERPENT MOUNT

    Στην πόλη πέμπλες στο Οχάιο των ΗΠΑ βρίσκεται μια φιγούρα φιδιού με κουλουριασμένη την ουρά του που κρατάει στα σαγόνια του ένα οβάλ αντικείμενο. Η βάση του αναχώματος έχει κατασκευαστεί απο πέτρες και άργιλο και πάνω σε αυτήν έχει συσωρευτεί χώμα.
    Το μήκος του φτάνει τα 406 μέτρα το ύψος του το δεν ξεπερνάει το1,5 και το πλάτος του φτάνει τα 3 με 4 μέτρα.
    Η ηλικία και ο λαός που το κατασκέυασε αποτελουν αινιγμα, ωστόσο τα αποτελέσματα των μελετών που έγιναν απο ειδικούς μας οδηγούν σε μιά περίοδο 3000 χρόνων πρίν.
    Πρόκειται για μιά ανεστραμένη αναπαράσταση του αστερισμού του Δράκοντα, τα κύρια άστρα του αστερισμού εφαρμόζουν ακριβώς στην κατασκευή εκτός απο το άστρο Τουμπάν. 


    Σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί η κατασκευή να μας δώσει και άλλα στοιχεία οπως το να προσδιοριστεί η ανατολή και η δύση του ήλιου κατά το θερινό ηλιοστάσιο καθώς και η ανατολή κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο και την εαρινή Ισημερία.
    Επίσης μπορεί να προσδιοριστεί το βορειότερο και το νοτιότερο σημείο που ανατέλλει και δύει η σελήνη. Το οτι μπορούν να εξαχθούν πληροφορίες για την κίνηση του ήλιου και της σελήνης το καθιστά μοναδικό στο είδος του.

    Απο τον τοίχο του Δ. Ξ. Χ. 

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΥΤΟ..
    Hara Mas......ta Συμπαντικά μυστικά. Όλα μπροστά στα μάτια μας!
    21 Οκτώβριος στις 10:41 μ.μ. ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ !!!

    ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ???? ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣ ΟΝΝΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!! ΤΑ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.. ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΕΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 11-11-11 ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΙΔΑΚΙ !!!!!

    ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ''CRYSTAL SCULLS''
    EXEI TEΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΑ 13 ΚΡΥΣΤΡΑΛΛΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
    ΠΟΥ?? ΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ !!!

    Oct 29 Serpent Mound Ceremony with the 13 Crystal Skulls followed by a day of rest.

    KAI H ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ .. 11:11:11 Gateway Ceremony with 13 Mayan Elders and the 13 Crystal Skulls at Crystal Skull Conference in Los Angeles
    http://www.crystalskulls.com/events/111111/losangeles.html

    http://www.crystalskulls.com/events/111111/hunbatz-men-pilgrimage-journey.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ :

    SUPPOSED MAYAN ELDERS WHO ARE IN FACT WITCH DOCTORS AND DEMON WORSHIPPERS ARE OPENING GATEWAYS OR PORTALS WITHIN THE USA . FROM NEW YORK TO THE SERPENT MOUND, FROM ILLINOIS TO SEDONA WITH TIBETAN MONKS. THESE 13 "SHAMANS" HAVE BEEN GIVEN A FREE PASS TO DEFILE AMERICA BABYLON EVEN MORE AND OPEN THE 11.11.11 GATEWAY IN THE CITY OF THE (FALLEN) ANGELS.

    ON 11+11+11 THEY CULMINATE THEIR PERVERSE AND SATANIC ACT AT THE LAX SHERATON HOTEL BY OPENING THE LOS ANGELES GATEWAY ON PARALLEL 33° WITH THE USE OF 13 CRYSTAL SKULLS (SKULL AND BONES).

    ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ???? ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΗΣ ΣΤΟΝ 33 ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ 13 ΚΡΑΝΙΩΝ !!!

    Αυτά τα κρανία συμπίπτουν με αυτές του 13 ALIEN SKULLS DEMON που απεικονίστηκαν από τους Lucas και Spielberg Στην ταινία INDIANA JONES από το 2008.

    http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=220745

    Υ.Γ. ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ..

    11 11 11 Los Angeles Crystal Skull Event
    www.crystalskulls.com
    Mysteries on Crystal Skulls Explained. CRYSTAL SKULL SECRETS REVEALED. Unique information about crystal skulls not available anywhere else, including the best ways you can activate your own crystal skull.



    ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!!


    katohika

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ