• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

    Έκανε... περίπατο στο Δουβλίνο ο ΠΑΟΚ



    Σαν… σίφουνας πέρασε από το «Ταλάτ» του Δουβλίνου ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με το ευρύ 3-1 της Σάμροκ Ρόβερς, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

    Τα γκολ του «δικέφαλου» του Βορρά, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος του αγώνα, σημείωσαν οι Σαλπιγγίδης (7΄, 38΄) κι Φωτάκης (35΄), ενώ οι Ιρλανδοί μείωσαν με τον Ντένεχι στο 51΄.

    Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, εκμεταλλευόμενη και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου (η Ρούμπιν επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ) πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την πρόκριση.

    Πιο συγκεκριμένα, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των ομίλων, ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει ακόμη με την Τότεναμ (εκτός) και Ρούμπιν Καζάν (εντός).

    Όπερ σημαίνει ότι, ακόμη και να χάσει ή αναδειχθεί ισόπαλος στις 30/11 με τους «πετεινούς» στο Λονδίνο, η ομάδα του Μπόλονι με νίκη επί των Ρώσων τον Δεκέμβριο στην Τούμπα περνάει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
    Κίτρινες: Σάλιβαν- Τσιρίλο, Λίνο
    Σάμροκ (Ο' Νιλ ): Τόμπσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Σιβς, Μάρεϊ, Ο’ Ντόνελ, Τέρνερ (46΄ Κίλνταφ), Ντένεχι, ΜακΚόρμακ (70΄ Ράις), ΜακΚέιμπ (46΄ Τουίγκ), Σέπαρντ.

    ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Αρίας, Λάζαρ, Φωτάκης (65΄ Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (88΄ Αποστολόπουλος), Σαλπιγγίδης (90΄ Παπάζογλου).

    Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ