• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

    «Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτήρισε ο Σαρκοζί τον ΓΑΠ !!!


    «Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτήρισε ο Νικολά Σαρκοζί το Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο της G20 στις Κάννες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Le Parisien.
    Σύμφωνα πάντα με τη γαλλική εφημερίδα, αμφότεροι οι ηγέτες έκριναν πως ο Ελληνας Πρωθυπουργός έκανε σοβαρό λάθος ανακοινώνοντας το επίμαχο δημοψήφισμα για το σχέδιο στήριξης της 26ης Οκτωβρίου.
    Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των κουβουκλίων μετάφρασης, λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο των Καννών.
    Στο μεταξύ από το Μαξίμου υποστηρίζουν ότι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
    Συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, ενώ ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γάλλο Πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και τις εξελίξεις που ακολούθησαν, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, ώστε να διασφαλιστεί η υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη.
    Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Σαρκοζί, εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμησή του για την μεταξύ τους συνεργασία καθώς και για το έργο που επιτέλεσε ο Πρωθυπουργός και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να συνεχιστούν οι προσωπικές επαφές και η στενή συνεργασία τους.
    Τόσο πολύ….

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ