• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

    Ρε Χατζηγάκη, δεν πας να δεις αν ερχόμαστε;


    xatzigakis_neoi_anthropoi


    Ανακούφιση αισθάνεται η βάση της ΝΔ από τη διαγραφή του Σωτήρη Χατζηγάκη, ο οποίος μίλησε με θρασύτητα για «ακροδεξιά σταγονίδια» στο κόμμα. Τώρα πια, δεν θα τον βλέπουν οι συνάδελφοί του στη ΝΔ να κοιτά με μισό μάτι τον Αντώνη Σαμαρά στις συνεδριάσεις της ΚΟ του κόμματος και καθήμενο στη γαλαρία, να παίζει θορυβωδώς το μπεγλέρι του. Δεν θα λείψει ο κύριος αυτός σε κανέναν, όπως δεν θα μας λείψει και η προαναφερόμενη εικόνα. Έτσι, για να καθαρίζει σιγά-σιγά η παράταξη από τους μνημονιακούς, που τη θέλουν άθυρμα των διαθέσεων των νεοφιλελεύθερων και των άνευ πολιτικής νομιμοποίησης υπερεθνικών κέντρων εξουσίας.
    Πάνος Καμμένος κατά, δέχθηκε πυρά
    από τον «φιλελεύθερο» και υπό απόσυρση Χατζηγάκη
    Ο Πάνος Καμμένος, αποφάσισε και το δήλωσε δημόσια, ακολουθώντας τη φωνή της συνείδησής του, να μην υπερψηφίσει την κυβέρνηση του «εκσυγχρονιστή» Λουκά Παπαδήμου.
    Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Σωτήρη Χατζηγάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ, που με την ταμπέλα της λαϊκής Δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος». Της οποίας ο κύριος αυτός, αυτοχρίστηκε θεματοφύλακας! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα!
    Ο πολύ, μα πολύ «φιλελεύθερος» και «φωταδιστής» Σωτήρης Χατζηγάκης, που πολύ θα ήθελε να είναι η «θυγατέρα» επικεφαλής της παράταξης, τα έβαλε λοιπόν με άκομψο και προσβλητικό τρόπο με το συνάδελφό του, ίσως για να κάνει «εντύπωση», ίσως για να δώσει διαπιστευτήρια «φιλελευθερισμού» και φιλομνημονιακής προδιάθεσης ποιος ξέρει σε ποιον... Και... «έφαγε» το κεφάλι του!
    Αλλού βρίσκεται ο εχθρός κ. Χατζηγάκη...
    Άλλος ένας δογματικός «φιλελεύθερος» λοιπόν, μας αδειάζει τη γωνία. Καιρός ήταν. Ελπίζουμε το μήνυμα να έφτασε εκεί που πρέπει και ειδικά σε όσους είχαν την ατυχή ιδέα των ημερών της κρίσης, να διαβουλεύονται με τον εχθρό... Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Χατζηγάκη και στους ομοίους του, ότι στη Δεξιά, δεν υπάρχει χώρος για αυτούς και ότι ο εχθρός, είναι αλλού, προς τα αριστερά.
    Μπορεί οι διάφοροι Χατζηγάκηδες να τα έχουν βρει με τους διεθνιστές του προλεταριάτου που έβαλαν κοστούμια και έγιναν διεθνιστές του κεφαλαίου, στο πλαίσιο και ενός ξένου με το ελληνικό αξιακό πλαίσιο δικαιωματισμού, αλλά για αυτούς δεν υπάρχει πλέον θέση στη ΝΔ. Ειδικά μάλιστα, όταν προσβάλλουν όσους συναδέλφους τους αντιστέκονται και τοποθετούνται, ακούγοντας τη φωνή της συνείδησής τους.
    Νίκος Χιδίρογλου

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ