• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

    Ορκίζεται αύριο η "κυβέρνηση των τραπεζιτών"


    Αμέσως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Προεδρικό Μέγαρο και η "κυβέρνηση των τραπεζιτών" θα ορκιστεί αύριο.
    Επιπροσθέτως, και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, πολιτικοί αρχηγοί και Παπαδήμος έχουν συμφωνήσει σε εκείνα τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των υπουργείων. Αρα, δεν αποκλείεται το νέο κυβερνητικό σχήμα να ορκιστεί σήμερα. Να σημειωθεί ότι ο αρχιεπίσκοπος ανέβαλε σήμερα προγραμματισμένο ταξίδι.

    Πιθανότατα, το πρωί της Παρασκευής και με συνοπτικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθεί η παράδοσης – παραλαβής των υπουργείων, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Βουλής, το Σάββατο θα ξεκινήσουν στην Ολομέλεια οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία διαρκεί έως και τρεις ημέρες και τα μεσάνυχτα της Τρίτης στήνονται οι κάλπες που θα δείξουν εάν η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη των βουλευτών.

    Αυτές οι προγραμματικές, αντίθετα με όλες τις άλλες θα έχουν πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

    Τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στην ΝΔ υπάρχουν πολύ ισχυρές πατριωτικές δυνάμεις που θα δώσουν τον αγώνα της οπισθοφυλακής στις "Θερμοπύλες της Δημοκρατίας" που ζούμε...


    defencenet

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ