• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

    Ομολόγησαν την δολοφονία του επιχειρηματία στο Αίγιο. Τέσσερις τελικά οι συλληφθέντες.Όλες οι λεπτομέρειες.


    Τέσσερα άτομα ,εμπλέκονται τελικά στη δολοφονία του επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου στο Αίγιο τον περασμένο Φεβρουάριο. Πρόκειται για 4 Έλληνες καταγόμενους από την περιοχή. Το πιο θλιβερό όμως είναι ότι...


     αυτός που τράβηξε την σκανδάλη είναι ένα νέο παιδί 25 ετών , στο οποίο έταξαν 50.000 ευρώ (τα οποία μάλιστα δεν πήρε ποτέ).

    Ο ένας από τους συλληφθέντες φαίνεται να είχε δανείσει μεγάλο ποσό στον επιχειρηματία Άγγελο Αγγελόπουλο - θύμα, ο οποίος αρνήθηκε να του το επιστρέψει.

    Τότε αυτός πλησίασε άλλο κατηγορούμενο ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον 25χρονο και του προσέφερε 50.000 ευρώ για να τον δολοφονήσει.Ο τέταρτος κατηγορούμενος φαίνεται πως φύλαγε τσίλιες τη στιγμή της δολοφονίας και στη συνέχεια μαζί με τον δράστη διέφυγαν. Κρίμα ρε παιδιά , για 50.000 ευρώ να χάνεται μια ζωή,ότι και αν΄ήταν το θύμα.Αλλά θα μου επίτε, εδώ πλέον σε σκοτώνουν για να σου κλέψουν 5 ευρώ.

    Και οι 4 ομολόγησαν τις πράξεις τους και αύριο θα γίνει η αναπαράσταση , ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα,αφού οι αρχές μόλις πριν λίγο ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των απολογιών τους.



    planet-greece

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ