• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

    Πολιτικό πραξικόπημα με πρόφαση την προστασία της χώρας




    Επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Νέα Ελλάδα στους Έλληνες πολίτες, στους ώμους των οποίων προσπαθούν να φορτώσουν όλες τις καταπατήσεις του Συντάγματος που πραγματοποίησε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

    Ευρωπαίοι και οι Έλληνες πολιτικοί αγαστά συνεργαζόμενοι θέτουν εκβιαστικά διλήμματα, στο όνομα της… Δημοκρατίας...! Φτώχεια και μιζέρια ή φτώχεια και Ευρώπη;... Αυτό είναι το δίλημμα όλων εκείνων που θέλουν να μας πείσουν πως ενδιαφέρονται για την Δημοκρατία και για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

    Και όμως, ενώ το Δημοψήφισμα είναι παράνομο (τι άλλο θα μπορούσε άραγε να είναι από τη στιγμή που το προτείνει ο κατ’ εξοχήν παράνομος πρωθυπουργός;), αφού εκ του Ελληνικού Συντάγματος ορίζεται σαφέστατα πως δημοσιονομικοί λόγοι δεν μπορούν να προκαλέσουν δημοψήφισμα, τόσο ο Παπανδρέου όσο και οι Μέρκελ – Σαρκοζί δεν διστάζουν και ανακοινώνουν ως ημερομηνία διεξαγωγής την 4η Δεκεμβρίου.

    Είναι γεγονός πως βιάζονται να νομιμοποιήσουν τον βιασμό της Ελλάδας και με ανυπέρβλητο θράσος τολμούν να εκβιάσουν τους Έλληνες πολίτες, στους οποίους επιθυμούν να φορτώσουν την ευθύνη της… προειλημμένης απόφασής τους.

    Την ίδια στιγμή, τους πανικόβλητους παριστάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εντός της Ελλάδας και φωνασκούν ζητώντας να μην γίνει το δημοψήφισμα, αλλά εκλογές!

    Ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές; Οι ίδιοι πολιτικοί που σήμερα βρίσκονται στο Κοινοβούλιο, οι ίδιοι που σιωπηλά συναινώντας ή με την παρουσία τους συμμετείχαν στον βιασμό του Συντάγματος, ενώ δεν δίστασαν και να ψηφίσουν υπέρ τραγικών νομοθετημάτων που καταργούσαν εργασιακά, κοινωνικά και ανθρώπινα δικαιώματα από τους Έλληνες πολίτες…! Οι ίδιοι που πριν από λίγες μόνο ημέρες πήραν μερικά εκατομμύρια ως επιχορήγηση των κομμάτων τους, ενώ οι Έλληνες πολίτες στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα προς το ζειν!!!

    Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει την σκοπούμενη αθλιότητα που σήμερα βιώνει η χώρα. Οι εκλογές είναι επιτακτική ανάγκη εδώ και καιρό και έπρεπε να έχουν επιβληθεί με κάθε τρόπο από εκείνους τους πολιτικούς που σήμερα παριστάνουν τις «μωρές παρθένες». Οι εκλογές, όμως, πρέπει να γίνουν με τέτοιο τρόπο που να σηματοδοτούν την συνολική αλλαγή πλεύσης της χώρας μας από τα αδιέξοδα στην οποία την οδήγησαν οι ποδηγετούντες τον Ελληνικό λαό. Τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα θα πρέπει να μην συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και οφείλουν να το κάνουν αυτό ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας για την ουσιαστική ή έστω και τυπική συμμετοχή τους στην καταστρατήγηση του Συντάγματος.

    Η χώρα χρειάζεται εκλογές, αλλά χρειάζεται νέους ανθρώπους για να την οδηγήσουν στην θέση που της αξίζει. Πιστεύοντας πως η σημερινή πολιτική σκηνή έχει προσυμφωνήσει στις εξελίξεις για συγκυβέρνηση, βρήκε και επέβαλε την διέξοδο μέσω του τυπικού αδιεξόδου ενός παράνομου δημοψηφίσματος.
    ΣύνδεσμοςΗ Νέα Ελλάδα δεν φοβάται το δημοψήφισμα, αλλά αρνείται να συμμετέχει στην διαδικασία νομιμοποίησης όλων των παρανομιών που μέχρι σήμερα υπήρξαν και επιβλήθηκαν μέσω της κυβέρνησης Παπανδρέου. Τα δημοψηφίσματα δεν επιτρέπεται να γίνονται υπό την δαμόκλειο σπάθη και με επιλογές αργού ή βίαιου θανάτου. Τα δημοψηφίσματα γίνονται από τον λαό και για τον λαό, τον κυρίαρχο λαό που σήμερα απαιτεί να αποφασίσει για την πραγματική πορεία της χώρας και δεν επιθυμεί να συμμετέχει στη νομιμοποίηση των πολιτικών αυθαιρεσιών του παρελθόντος.

    Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες σε συσπείρωση προς το εθνικό συμφέρον, ενώ ταυτόχρονα ζητά να μην εισακουστούν οι καταστροφικές «σειρήνες» που το πολιτικό σύστημα έβαλε σε λειτουργία. Με δεδομένη την απόλυτη και μηδενική προετοιμασία της πατρίδας μας για τα χειρότερα, γνωρίζουμε πως ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι μία κόλαση για τους Έλληνες, τους οποίους το σημερινό πολιτικό σύστημα θέλει να καθαιρέσει από τις εξουσίες τους.



    kostasxan

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ