• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

    ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ;

    nd444

    Σοβαρό επεισόδιο έγινε πριν από λίγο έξω από το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
    Ο Γιώργος Μουτούσης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Δημήτρη Αβραμόπουλου, του... Κώστα Αρβανιτόπουλου και του Χρύσανθου Λαζαρίδη.
    Η αιτία του καυγά μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Αντώνη Σαμαρά ήταν γιατί οι δύο πρώτοι υποστήριζαν ότι θα καταστραφεί ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία από τη νέα δανειακή σύμβαση και τη συμφωνία για συμμετοχή στη νέα μεταβατική κυβέρνηση.
    Επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι, η ιστορία έληξε- προς το παρόν τουλάχιστον- και ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στο σπίτι του στην Κηφισιά.
    (Πηγή fimotro.blogspot.com)
    Σχόλιο
    Πρώτοι τονίσαμε, ότι η ΝΔ πέφτει σε παγίδα για αρχαρίους, με τους ψηφοθηρικούς καρχαρίες να γυροφέρνουν στα...γαλάζια νερά.
    Το αν πέφτει ωστόσο στη παγίδα ψηφοθήρων ο κάθε ψηφοφόρος, εξαρτάται από τον δείκτη νοημοσύνης του, αφού η ΝΔ δεν φημίζεται και τόσο για την δύναμη προώθησης των απόψεών της στα ΜΜΕ, καθώς οι βουλευτές της, κινούνται αμέριμνοι και ανενημέρωτοι ανέκαθεν στα κανάλια, μη έχοντες συν τοις άλλοις και την απαιτούμενη δύναμη του λόγου για να προωθήσουν τις θέσεις του κόμματος.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ