• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

    Λεβαδειακός - Δόξα Δράμας 1-0

     Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς επικράτησε της Δόξας με 1-0 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στα τρία ματς που έχει δώσει στη Σούπερ Λίγκα.

    Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη επικράτηση επί των αντιπάλων τους. Το μοναδικό τέρμα στη συνάντηση πέτυχε με επεισοδιακό τρόπο ένα δεκάλεπτο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Βασιλείου.

    Στο 53' ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι που έκανε ο Μπριλλάκης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζουρούδης, ο οποίος όμως δεν έκανε καθόλου καλό πλασέ, επιτρέποντας έτσι στον τερματοφύλακα της Δόξας, τον Σερεμέτ, να αποκρούσει. Οι Δραμινοί παραχώρησαν στη συνέχεια της φάσης κόρνερ, που εκτέλεσε ο Φαβάλι και ο Βασιλείου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

    Ο προπονητής της Δόξας Δράμας δήλωσε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Διεκδικούσαμε και οι δύο ομάδες, τους βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από τον τέλος της βαθμολογίας. Το ματς κρίθηκε από μία φάση. Στο κόρνερ δεν καταφέραμε να πάρουμε γρήγορα θέση και δεχτήκαμε το γκολ. Στην συνέχεια πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρήσουμε. Θέλουμε περισσότερη δουλειά μπροστά».

    Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ της αναμέτρησης, Στέλιος Βασιλείου δήλωσε: «Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε για ότι καλύτερο. Αφιερώνουμε την νίκη της ομάδας μας, στην κόρη του Τόμας, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο.»

    Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Λισγάρας, Τόμας, Κόρμπος, Βασιλείου, Ζουρούδης, Φαβάλι, Πόποβιτς, Ζησόπουλος

    Πάγκος: Στρατηλάτης, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Βιάνα, Ιωάννου, Κοιλιάρας, Μπουντόπουλος

    Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Κάπελ, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Στεργιανός

    Πάγκος: Ρόκα, Λεάντρο, Πιτσόκος, Αραβίδης, Τοπούζης, Αμπουμπακάρι, Γκαμπόρ



    real.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ