• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

    «Διά πυρός και σιδήρου» ο Ολυμπιακός, 1-0 την Ξάνθη



    Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη... φωτιά στο ματς με την Skoda Ξάνθη, ωστόσο δεν κάηκε. Οι «ερυθρόλευκοι», έστω και δύσκολα επικράτησαν με 1-0 των Ακριτών και αύξησαν στους 10 βαθμούς τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται αργότερα στην Τούμπα.


    Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, σημείωσε ο Φουστέρ στο 45ο λεπτό.

    Η ομάδα του Πειραιά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και στο πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν τους παίκτες του Βαλβέρδε μακριά από την εστία του Γκσπούρνινγκ.

    Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου για τους γηπεδούχους, σημειώθηκε στο 26` όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριέρα από τα δεξιά, ο Μοντέστο σηκώθηκε ψηλά, έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

    Τελικά η λύση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Τοροσίδης σέντραρε ιδανικά και ο επερχόμενος Φουστέρ με καρφωτή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

    Στο δεύτερο μέρος και μετά από ένα τρίλεπτο πρωτοβουλιών της Ξάνθης, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες με τους Τοροσίδη (60` απέκρουσε ο Γκσπούρνινγκ), Μοντέστο (66` κεφαλιά άουτ) και Πάντελιτς (70` δεν πρόλαβε την μπάλα), χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

    Τελικά ο Ολυμπιακός κράτησε σχετικά εύκολα την νίκη και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.





    Κίτρινες: Κατόνγκο, Βασιλακάκης, Φλίσκας

    Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ζαϊρί (70` Φετφατζίδης), Πάντελιτς (75` Τζιμπούρ), Ραούλ Μπράβο, Φουστέρ (87` Ντουντού), Χολέμπας, Τοροσίδης, Ριέρα.

    Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Φλίσκας (78` Μπόατενγκ), Κωστούλας, Βάλλας, Βασιλακάκης (61` Κιντάνα), Πόι, Σουάνης (73` Καζάκης), Αντεφέμι, Στιούαρτ, Κατόνγκο,



    ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=252342&cid=10

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ