• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

    Εξαφάνισαν έρευνα που ξεμπροστιάζει τα εμβόλια που δίνουν στα παιδιά

    Στον κόσμο του ψεύδους και της αδικίας κάθε σοβαρή έρευνα,
    η οποία αναδεικνύει την απάτη της Νέας Τάξης, αποκρύπτεται ή καταστρέφεται.
    Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί εμπεριστατωμένη έρευνα που αποδείκνυε πως τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να διαγνωσθούν με αυτισμό ή με άλλες νευρολογικές διαταραχές και προβλήματα υγείας, καθώς δέχτηκε «άγρια κριτική» από την βιομηχανία εμβολίων και τα μεγάλα ΜΜΕ.
    Για πρώτη φορά, όπως σχολιάζεται, έρευνα συγκρίνει την υγεία εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών. Τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν ονλάιν στο «Frontiers in Public Health».
    Η μελέτη συνέκρινε την υγεία παιδιών από 415 μητέρες, ηλικίας 6-12 ετών.
    Σχεδόν το 40% από τα… 666 παιδιά δεν είχαν εμβολιαστεί ποτέ, έτσι οι ερευνητές μπορούσαν να κάνουν σύγκριση με όσα είχαν εμβολιαστεί.
    Μεταξύ άλλων τονίζεται:
    «Ένα σύνολο από 415 μητέρες έδωσε στοιχεία από 666 παιδιά, από τα οποία 261 (39%) δεν είχαν εμβολιαστεί. Τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν λιγότερες πιθανότητες να διαγνωσθούν με ανεμοβλογιά ή κοκκύτης αλλά περισσότερες πιθανότητες να διαγνωσθούν με πνευμονία, ωτίτιδα, αλλεργίες και NND (Αυτισμός)».
    Η έρευνα κατέληξε:
    «Σε αυτή την μελέτη, η οποία βασίστηκε σε αναφορές από μητέρες, ο εμβολιασμένος είχε υψηλότερο δείκτη από αλλεργίες και NND από τον μη εμβολιασμένο».
    Φυσικά η έρευνα κατέβηκε και διεγράφη, σίγουρα μετά από εντολές, από την προαναφερθείσα ιστοσελίδα, καθώς τα αποτελέσματα δεν βόλευαν το κατεστημένο των… επιστημόνων της Νέας Τάξης.
    Εξαφάνισαν έρευνα που ξεμπροστιάζει τα εμβόλια που δίνουν στα παιδιά
    el.gr
    μέσω katohika.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ