• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

  ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: Πόσα παίρνουν οι διευθύνοντες συμβούλοι σε ΕΡΓΟΣΕ, ΟΣΕ και Εγνατί

  Mε πρόσφατες αποφάσεις των Υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών
  Από 2.500 έως 4.000 ευρώ κυμαίνονται οι αποδοχές των διευθύνων συμβούλων σε ΕΡΓΟΣΕ, ΟΣΕ και Εγνατία Οδός, όπως καθορίστηκε πρόσφατα από τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών.
  Ειδικότερα, για την ΕΡΓΟΣΕ αποφάσισαν:
  -Τη συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Προέδρου της εταιρείας στο ποσό των 2.500 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Προέδρου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
  -Τη συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας στο ποσό των 3.500 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
  -Τη μηνιαία μικτή αποζημίωση όλων των οριζόμενων μελών του Δ.Σ., εξαιρουμένων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε, για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι τέσσερις (4) συνεδριάσεις το μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται αναλογικά.
  Για την Εγνατία Οδό αποφασίστηκε:
  -Η συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Προέδρου της εταιρείας στο ποσό των 2.500 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Προέδρου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
  -Η συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Αντιπροέδρου της εταιρείας στο ποσό των 1.750 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Αντιπροέδρου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
  -Η συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας στο ποσό των 4.000 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή της Διευθύνουσας Συμβούλου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
  -Η μηνιαία μικτή αποζημίωση του Εντεταλμένου Συμβούλου για τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της εταιρίας στο ποσό των τετρακοσίων ογδόντα (480) ευρώ υπό την προϋπόθεση συμμετοχής σε τέσσερις τουλάχιστον συνεδριάσεις το μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται ανάλογα.
  -Η μηνιαία μικτή αποζημίωση των υπολοίπων τριών (3) μελών του Δ.Σ., για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στο ποσό των πενήντα ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι τέσσερις (4) συνεδριάσεις το μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται αναλογικά.
  Για τον ΟΣΕ
  -Η συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Προέδρου της εταιρείας στο ποσό των 2.600 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Προέδρου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
  -Η συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας στο ποσό των 4.000 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
  -Η μηνιαία μικτή αποζημίωση όλων των οριζόμενων μελών του Δ.Σ., εξαιρουμένων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ, για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στο ποσό των 50 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι τέσσερις συνεδριάσεις το μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται αναλογικά.
  www.bankingnews.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ