• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

    Η μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού ξεκινάει από την Ιαπωνία

    Η χώρα που πλησιάζει όσο καμία άλλη τους στόχους των παγκοσμιοποιητών.

    Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται για τον πληθυσμό της Ιαπωνίας, μία από τις πιο γρήγορα ανεπτυγμένες τεχνολογικά και οικονομικά χώρες στον πλανήτη.
    Έρευνα του Independent αποκαλύπτει πως οι εξαιρετικά γρήγοροι ρυθμοί ζωής που επικρατούν εδώ και δεκαετίες «σκοτώνουν» τους κατοίκους της, διαμορφώνοντάς την σε μία χώρα γερόντων.
    Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2060 ο πληθυσμός της χώρας θα έχει πέσει στα 87εκατ., όταν ο σημερινός αριθμός αγγίζει τα 127εκατ. Η μείωση είναι τρομακτική, αν συνυπολογίσει κανείς το ποσοστό ραγδαιότητας στο οποίο εξελίσσεται το φαινόμενο.
    Φυσικά την πρωτεία την έχουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς είναι οι κατεξοχήν εστίες όπου ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει τις…ανάγκες του, με τους ανθρώπους να παρασύρονται από αυτές.
    Κρίση ωστόσο , σύμφωνα πάντα με την έρευνα, περνάνε και οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων, αφού το 69% των ανδρών και το 56% των γυναικών δεν έχουν έναν σύντροφο. Μεγάλη μερίδα εξ αυτών δηλώνει ρητά πως ούτε θέλει να αποκτήσει για το υπόλοιπο της ζωής του.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ