• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

    Τι προέβλεψε ο Νοστράδαμος για το 2017 (video)

    Για πολλά χρόνια ακούμε για ανθρώπους με την ικανότητα να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. Μερικοί άνθρωποι είναι απλώς τυχεροί, ενώ άλλοι φαίνεται ότι πραγματικά μπορούν να δουν το μέλλον.
    Μερικές εκπληρωμένες προφητείες προέρχονται από μία μακρινή εποχή, κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα, στη Γαλλία όταν ο μάντης γνωστός ως Μιχαήλ Νοστράδαμος, έχει προβλέψει πολλά σημαντικά και καταστροφικά γεγονότα, όπως την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, τον παγκόσμιο πόλεμο, και την πτώση των Δίδυμων Πύργων.
    Έχει κάνει όμως και αρκετές άλλες προβλέψεις οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα το 2017:
    Στην παγκόσμια σκηνή, η Κίνα θα μπορούσε να κάνει τολμηρές κινήσεις για να θεραπεύσει την «οικονομική ανισορροπία» με εκτεταμένες συνέπειες.
    Η Ιταλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες καθιστώντας την το «επίκεντρο» μιας νέας κρίσης στην Ευρωζώνη.
    Η «σημερινή υπερδύναμη», που πιστεύεται ότι είναι οι ΗΠΑ, αναμένεται να γίνει όλο και περισσότερο ακυβέρνητη κατά την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ
    Μια άλλη προφητεία προβλέπει μια νέα εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η οποία θα είναι αντίθετη από τις ΗΠΑ, αλλά σύμφωνη από την ΕΕ.
    Στη Λατινική Αμερική, οι κυβερνήσεις αναμένεται να απομακρυνθούν από τις πολιτικές της αριστεράς, κάτι το οποίο θα βοηθήσει μία πολιτική αναταραχή.
    Η πιο τρομακτική από τις υποτιθέμενες προφητείες είναι ένας «καυτός πόλεμος» κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της μείωσης των πόρων, με τις μεγαλύτερες απειλές να είναι ο βιολογικός πόλεμος και η τρομοκρατία.
    Με πληροφορίες από την express.co.uk

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ