• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

    Κανένα ανεξομολόγητο κακό δεν θα μείνει κρυφό, όλα θα αποκαλυφθούν

    Το σημείο – χειρονομία που κάνει ο Ερντογάν λέγεται Ραμπάα ή Ράμπια. Εμφανίστηκε το 2013 από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο
    Η κ. Άννα Κορακάκη ξεσκέπασε την δόλια αδιαφορία των όποιων τέλος πάντων αρμοδίων για την υποστήριξη της προσπάθειας της.
    Όλοι όσοι νόμιζαν ότι δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ η όχι απλά αδιαφορία τους αλλά ο πόλεμος εναντίον της, τρέχουν να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.
    Η DEUTCHE BANK αποτελεί πλέον »σαπάκι»’ με υπερέκθεση σε αεριτζίδικα ομόλογα και χρεόγραφα στα οποία έχει επενδύσει σχεδόν όλο το ενεργητικό της.Ακριβώς όπως ο εγκληματίας πιάνεται από κει που δεν το περιμένει , έτσι και οι ψήστες ανθρώπων και δολοφόνοι βρεφών κατά τον Β ΠΠ τρέχουν να βρουν καταφύγιο διότι σε ενδεχόμενη νέα κρίση όπως αυτή του 2008 η τράπεζα τους θα χρειαστεί κεφάλαια τα οποία δεν υπάρχουν, ούτε ίδια, ούτε από το γερμανικό κράτος.
    Όσοι μας έβαλαν σε επιτήρηση, μνημόνια και κρίση το 2010 το έκαναν με δόλο και με χαλκευμένα στοιχεία.Αυτό υποδεικνύει η δίωξη κατά των αρμοδίων της ΕΛΣΤΑΤ, δίωξη η οποία αφού πέρασε απο σαράντα κύματα και παύσεις, τελικά με το πείσμα λειτουργών που είναι εκτός διαπλοκής επανήλθε σε ισχύ.
    Οι ΄΄δυτικοί΄΄ ανακαλύπτουν με την σειρά τους ότι ο Ερντογάν αποτελεί έναν απρόβλεπτο και ασυνάρτητο αντίπαλο ο οποίος είναι παραδομένος στην σέκτα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας , της σαλαφιστικής οργάνωσης που φιλοδοξεί την επικράτηση της Σαρία με πολιτικά μέσα. Η Οργάνωση αυτή κατατρέχει τον αραβικό κόσμο από τον Α΄ΠΠ και μετά. Ο πατέρας του σημερινού προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, ο Χαφέζ αλ Άσαντ το 1982 εσφαξε 4000 μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Χάμα και αυτό όταν είχε ήδη δολοφονήσει άλλα 1000 της οργάνωσης το 1980 τους οποίους είχε πρώτα φυλακίσει.
    Γιαυτό και ο Ερντογάν τρέφει μίσος για την Συρία και τον πρόεδρο της. Γιαυτό και δέχτηκε με βουλιμία την πρόταση των σαουδαράβων και καταριανών οι οποίοι (ειδικά οι πρώτοι) είναι ο σπόνσορες-χρηματοδότες της οργάνωσης για τον πόλεμο στην Συρία. Βέβαια οι άραβες είχαν κατά νου την πτώση Άσαντ και το πέρασμα του αγωγού αερίου Κατάρ-Σαουδική Αραβίας-Ιορδανίας-Τουρκίας -Ελλάδας-Ιταλιας-Αυστρίας, αλλά ο Ερντογάν κινήθηκε πρωτίστως από την θρησκοληπτική ιδεοληψία του, η οποία συντηρείται με τα δις δολαρίων των αφεντικών του πλούσιων Αράβων. Η Δύση δεν πήρε χαμπάρι ότι τα κίνητρα Ερντογαν δεν είναι γεωπολιτικά, όπως η πχ ανάκτηση της ηγεμονίας της σουνιτκής Τουρκίας σε όλο τον Αραβικό επίσης σουνιτικό κόσμο αλλά απλά και μόνο η θρησκοληψία του η οποία θέλει την επιβολή του νόμου Σαρία σε όλη την γη.
    Οι δυτικοί βλέπουν τον Ερντογάν να καταστρέφει την χώρα του επιτιθέμενος εναντίον των υποδομών της δημόσιας διοίκησης, δικαιοσύνης και στρατού με τις διώξεις λεγεώνων λειτουργών τους.Βλέπουν τον Ερντογάν να επιτίθεται εναντίον του επιχειρηματικού κόσμου και των τραπεζών της Τουρκίας.Θέλει λέει την πτώση των επιτοκίων κάτι που θα ελαφρύνει τα βάρη των Τούρκων οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει θύμα του πλαστικού χρήματος και των δανείων .Προσέξτε την λεπτομέρεια, ο Ερντογάν θέλει την πτώση των επιτοκίων όχι για λόγους χρηματοοικονομικούς και τεχνικούς ,όχι γιατί κάποιος τον συμβούλευσε ότι έτσι θα έχει ένα θετικό αντικτυπο στην οικονομία , αλλά γιατί το κοράνι απαγορεύει να δανείζεις με τόκο. Θέλει να εφαρμόσει το κοράνι απαρέγκλιτα στην καθημερινότητα.Όμως, ένα μειωθούν τα επιτόκια δανεισμού θα μειωθούν και τα επιτόκια που δίνουν οι τουρκικές τράπεζες σε ξένα κεφάλαια τα οποία επενδύονται σε αυτές, άρα μείωση επιτοκίων θα σημάνει την απόσυρση τους και την χρεοκοπία των τραπεζών αλλά και του κράτους.Η Τουρκία θα μπορούσε να γίνε η αιτία για το ξεσπασμα νέας κρίσης τύπου »2008-lehman brothers»κάτι που αφήνει αδιάφορο τον Ερντογάν ο οποίος έχει πλέον βασίσει το όποιο πρόγραμμα του στα χέρια τυ Μωάμεθ.
    H Μουσουλμανική Αδελφότητα δεν αγαπάει την ένοπλη δράση και όπου κατά καιρούς κυριάρχησε το έκανε με υπόγειο και συνωμοτικό τρόπο όπως στην Αίγυπτο με τον Μορσί το 2012.Γιαυτό και ο Ερντογάν δεν δείχνει να ακολουθεί την πρακτική των απειλών εναντίον της Ελλάδας του κεμαλικού κατεστημένου πριν το 2003. Ναι μεν οι παραβιάσεις και οι αμφισβητήσεις στο Αιγαίο βαίνουν αμείωτες κατά την εποχή Ερντογάν, όταν όμως έρχεται η ώρα να αντιδράσει εναντίον εσωτερικών εχθρών τότε το πρώτο που χτυπάει αλύπητα είναι ο στρατός. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα ως αποκρυφιστική σαλαφιστική οργάνωση δεν χρησιμοποιεί βία για την εγκαθίδρυση της. Χρησιμοποιεί όμως βία αφού έχει εγκατασταθεί.Ο Ερντογάν θα αλώσει την Ελλάδα με όπλο το προσφυγικό , με ειρηνικά πολιτικά και διπλωματικά μέσα, κατόπιν όμως οι Έλληνες θα διώκονται όπως και οι κόπτες χριστιανοί στην Αίγυπτο όπου οι οπαδοι του Μορσί τους έσφαζαν στο γόνατο
    Οι Αμερικάνοι τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι έτρεφαν φίδι στον κόρφο τους
    Οι Έλληνες τώρα καταλαβαίνουν ότι δεν έφταιγαν για την κρίση ούτε τα ελλείματα, ούτε η δήθεν τεμπελιά τους, ούτε ο δήθεν κακός δημόσιος τομέας,αλλά μια συμμορία που φούσκωσε τα στοιχεία γα το έλλειμα.
    Διάφορα τρωκτικά που ροκάνιζαν την τις προσπάθειες της Άννας Κορακάκη τώρα αποκαλύπτονται .
    Οι Γερμανοί σύντομα θα μάθουν ότι οι ίδιοι οι κεντρικοί τραπεζίτες τους έχουν εξανεμίσει τις καταθέσεις τους σε χρεόγραφα και μοχλεύσεις οι οποίες είναι καταδικασμένες και ότι τελικά οι Έλληνες δεν φέρουν καμία ευθύνη για την τωρινή πνευματική μιζέρια τους και την μελλοντική οικονομική.
    Κανένα ανεξομολόγητο κακό δεν θα μείνει κρυφό, όλα θα αποκαλυφθούν . Αλλοίμονο εάν η ιστορία εξαρτώνταν από τον Ερντογάν, τον Σόιμπλε, την Μέρκελ , τον Γιουγκερ, τους τραπεζίτες, τους χρηματιστές και ένα λαό που εξόντωσε εκατομμύρια ανυπεράσπιστους σε κρεματόρια.Εάν ήταν έτσι τότε η ιστορία θα είχε σταματήσει πριν απο 10,000 χρόνια , στις απαρχές της.Βλέπετε ότι σιγά σιγά γύρω μας λάμπει η αλήθεια
    Καλή Παναγιά και θαρσείτε

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ