• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

    Οι «αρχαίοι θεοί» πλησιάζουν την γη

    Στο πλαίσιο προώθησης του 4ου σεναρίου, στρατολογούνται «διακεκριμένοι επιστήμονες», έτσι ώστε να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για την απάτη με τους δήθεν «εξωγήινους».


    Ο Δρ Norman Bergun, διακεκριμένος μηχανικός στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA επανέρχεται στο προσκήνιο με άρθρα του σε επιστημονικά περιοδικά, επιμένοντας ότι «υπάρχει ζωή μέσα στο Ηλιακό σύστημα της Γης με το επιχείρημα ότι τα ΑΤΙΑ που πρώτος εντόπισε στα δαχτυλίδια του Κρόνου εμφανίζονται τώρα και σε άλλους πλανήτες που έχουν «δακτυλίδια» όπως ο Ουρανός και ο Δίας.
    Μάλιστα, προειδοποιεί ότι η κατάσταση είναι «κρίσιμη» με τα εξωγήινα διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα να «πολλαπλασιάζονται» πιο γρήγορα από ποτέ, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πλησιάσουν και την γη.
    «Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι αυτά τα εξωγήινα όντα κατοικούν στον Κρόνο και τριγυρίζουν στο ηλιακό σύστημα γύρω από τον Ουρανό και το Δία. Όπου υπάρχουν δακτύλιοι, εκεί υπάρχουν και διαστημοσκάφη, εγώ τα αποκαλώ κατασκευαστές δακτυλίων «Ring maker»», εξήγησε ο Δρ. Bergun.
    Σύμφωνα με τη NASA ο Δρ Bergun είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, μέλος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Αεροναυτικής και μηχανικός της Lockheed Martin που εργάζεται σε μερικά από τα πιο κρίσιμα και άκρως απόρρητα εθνικά θέματα.
    Άρα «έγκριτος» σύμφωνα με τα στάνταρ της Νέας Τάξης, δηλαδή φερέφωνο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ