• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

    Γεωργία και υλοτομία τέλος - Ενοχλούν τα φυτά!

    Η Ατζέντα 21 είναι εδώ!


    Η Ατζέντα 21 έχει ως σκοπό το «μάντρωμα» των ανθρώπων σε «οικολογικές» πόλεις-γκέτο, προκειμένου να ελέγχονται. Όποιος δεν το επιθυμεί, σχεδιάζεται να μεταφέρεται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
    Ως αφορμή θα παρουσιάζεται η ανάγκη της φύσης να αναζωογονηθεί από την συμπεριφορά των «κακών ανθρώπων».
    Έτσι, παγκόσμια μελέτη (όπου παγκόσμιος βλ. Νέα Τάξη), αναφέρει πως το 21% των φυτών όλου του πλανήτη αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο εξαφάνισης.
    Υπάρχουν συνολικά 391.000 τύποι φυτών σύμφωνα με την μελέτη που ονομάζεται «Η κατάσταση των Παγκόσμιων Φυτών». Γράφτηκε από 80 ειδικούς, υπό την αιγίδα των Βασιλικών Βοτανικών Κήπων στο Λονδίνο.
    Η καθηγήτρια Κάθι Γουίλις, Διευθύντρια Επιστημών στους Κήπους επισημαίνει:
    «Το θετικό της έρευνας είναι ότι ακόμη ανακαλύπτουμε καινούργια φυτά: 2.000 νέα είδη κάθε χρόνο κατά μέσο όρο. Βρίσκουμε νέα φυτά για φαγητό, για καύσιμα, για φάρμακα. Το αρνητικό είναι ότι βλέπουμε μια τεράστια αλλαγή στο τι καλύπτει πλέον τη γη. Αυτό οφείλεται κυρίως στη γεωργική δραστηριότητα, αλλά λίγο και στην κλιματική αλλαγή επίσης. Υπάρχουν πολύ λίγες περιοχές αυτή τη στιγμή, που έχουν καταγραφεί για τα σημαντικά φυτά που διαθέτουν. Οι περισσότερες προστατευόμενες περιοχές είναι σημαντικοί θύλακες για τα πουλιά για παράδειγμα. Και χρειάζεται να αλλάξουμε όλο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικά είναι τα φυτά για την ανθρώπινη ζωή».
    Όπως αναφέρουν οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης, η γεωργία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των φυτών,. Ακολουθεί στην δεύτερη θέση η υλοτομία και η συλλογή φυτών.
    Όλα αυτά λοιπόν θα απαγορευθούν.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ