• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ… ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Εκτός από τους συνεχείς αεροψεκασμούς όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε υποχρεωμένοι να τους υποστούμε καθημερινώς, τώρα οι κυβερνήσεις προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.

    Μήπως έχετε αισθανθεί ποτέ άρρωστοι μετά από μια πτήση, υποθέτοντας απλώς ότι είναι κάποιος ιός που πήρατε από κάποιον άλλον επιβάτη; Ε λοιπόν ξανασκεφτείτε το! Υπάρχει πιθανότητα να έχετε εκτεθεί σε εντομοκτόνα, φυτοφάρμακα ή άλλα τοξικά χημικά τα οποία χρησιμοποιούνται επίτηδες από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρίας.
    Οι επιβάτες θα πρέπει να αισθάνονται εξοργισμένοι και μόνο να γνωρίζουν ότι πλέον δηλητηριώδη χημικά ψεκάζονται συχνά στα αεροπλάνα ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της πτήσης όταν οι επιβάτες βρίσκονται ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο.
    Αυτό δυστυχώς συμβαίνει στην πραγματικότητα και δεν είναι προϊόν φαντασίας. Ξεκινάει από τις ΗΠΑ οι οποίες προωθούν αυτήν την ατζέντα δηλητηρίασης των επιβατών. Μια απόδειξη είναι το ακόλουθο βίντεο:
    Άραγε είναι πλέον οι καμπίνες του αεροπλάνου ασφαλείς ή μήπως ένας θάλαμος αερίων;
    Η διαδικασία αναφέρεται ως «απεντόμωση» και φαίνεται να δημιουργήθηκε από την Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορών των ΗΠΑ (TSA) ή την αεροπορική βιομηχανία. Η απεντόμωση αυτή επιτρέπεται πλέον σύμφωνα με τον διεθνή νόμο και το Υπουργείο Μεταφορών ισχυρίζεται πως ο σκοπός τους είναι να προστατέψουν τη δημόσια υγεία, τις σοδιές, την γεωργία και το περιβάλλον.
    Η Διεθνής Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχονται ότι οι καμπίνες των αεροσκαφών ψεκάζονται με αυτό που ονομάζουν «ταχείας δράσης εντομοκτόνο» με τους επιβάτες να βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο μόλις πριν την απογείωση. Μερικές αεροπορικές εταιρίες αντίθετα, στο εσωτερικό του αεροσκάφους ψεκάζουν ένα «υπολειμματικό εντομοκτόνο σπρέι» λίγο πριν οι επιβάτες επιβιβαστούν το αεροπλάνο.
    Αυτό είναι πραγματικά αρρωστημένη συμπεριφορά. Αυτά τα τοξικά χημικά εφαρμόζονται άμεσα στις εσωτερικές επιφάνειες του αεροσκάφους και ακόμα χειρότερα, οι επιβάτες πρέπει να τα αναπνέουν όλα αυτά μέσα στα πνευμόνια τους.
    Σε αυτό το επόμενο βίντεο, οι επιβάτες των αερογραμμών είναι υποχρεωμένοι να υποστούν ψεκασμούς με τοξικά χημικά κατά τη διάρκεια της πτήσης ενώ η αεροσυνοδός φωνάζει εξαγριωμένη «Μην τραβάτε!». Η έκφραση του προσώπου της και μόνο τα λέει όλα.
    Το θλιβερό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι οι επιβάτες συναινούν χωρίς τη θέληση τους σε αυτήν την τακτική ήδη από τη στιγμή που αγοράζουν τα εισιτήρια! Αυτό συμβαίνει επειδή επάνω στα εισιτήρια αναγράφεται ότι θα γίνουν ψεκασμοί εντός του αεροπλάνου.
    Πολλές παρενέργειες έχουν εντοπιστεί από τους εν λόγω ψεκασμούς όπως, προσβολές του αναπνευστικού, αναφυλακτικά σοκ, καθώς και χρόνιες παθήσεις του νευρικούς συστήματος.
    Αν λοιπόν θέλετε να αποφύγετε μια πτήση με δηλητηριώδη ψεκασμούς θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρία της προτίμησης σας προκειμένου να το επιβεβαιώσετε.
    DesiccatedHumanRedBloodCells
    Ακόμη, στους αεροψεκασμούς εκτός από τα πολυπληθή βλαβερά χημικά συστατικά με τα οποία ψεκαζόμαστε καθημερινώς, υπάρχουν και κάποιες συνταρακτικές ουσίες. Μια από αυτές είναι τα ανθρώπινα κύτταρα αίματος.
    Έχουν αναφερθεί από διάφορους μελετητές βιολογικά συστατικά σε εναέρια δείγματα τα οποία περιλαμβάνουν: τροποποιημένα καλούπια, αφυδατωμένα ερυθρά αιμοσφαίρια και εξωτικά στελέχη βακτηρίων.
    Είναι πραγματικά τρομακτικό να φαντάζεται κανείς ότι ξένα κύτταρα αίματος τα οποία έχουν καταψυχθεί, πέφτουν από τον ουρανό μόνο για να καταποθούν από ανυποψίαστους πολίτες. Παρακάτω, μια γυναίκα η οποία μιλάει για τα φαινόμενα αυτά και τα αναλύει.


    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    nikosxeiladakis.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ