• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!είχατε προειδοποιηθεί για τον Έμπολα μέσα απο την ταινία προμηθέας του 2012!!!

    Στην ταινία γίνεται αναφορά στον «ίο» Έμπολα όσοι την έχουν δει θα το ξέρουν ! σοβαρές υποψίες κατασκευασμένου ίου!
    Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό!!
    Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976(test drive) και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε. Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη και ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση.
    Τον Ιούλιο αυτού του έτους, προέκυψε ένα ξαφνικό ξέσπασμα του ιού Έμπολα, σκοτώνοντας 14 άτομα. ( OK, LET’S GO! ) Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο Υγείας της Ουγκάντας συμμάχησαν σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την απρόσμενη έκρηξη.
    Ο πρόεδρος της Ουγκάντας Yoweri Museveni προέβη σε μια επίσημη δήλωση προειδοποιώντας τους πολίτες του: «Γι ‘αυτό σας απευθύνω έκκληση να είμαστε προσεκτικοί. Αποφύγετε τις χειραψίες. Μην θάβετε κάποιον που έχει πεθάνει από συμπτώματα που μοιάζουν με τον Έμπολα, αλλά καλέστε τους εργαζόμενους στο τομέα της υγείας και θα το κάνουν αυτοί. Και αποφύγετε την ακολασία, επειδή αυτές οι ασθένειες μπορούν επίσης μεταδοθούν μέσω της σ@ξουαλικής επαφής. »
    αρχίζει το πανηγύρι 
    Σιέρα Λεόνε: Διευθύντρια νοσοκομείου υπέκυψε μετά από μόλυνση με Έμπολα
    Ομπάμα: Εκτός ελέγχου ο Έμπολα
    Ο Έμπολα εξαπλώνεται γρηγορότερα από ό,τι η θεραπεία του
    Τη στιγμή που ο ιός Έμπολα έχει σκορπίσει το θάνατο και τον πανικό στη Δυτική Αφρική με πάνω από 2.500 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους, ένα νέο τρομακτικό σενάριο αποκαλύπτουν οι ειδικοί.
    Παγκόσμιος συναγερμός για τον Έμπολα: Σε ένα μήνα η κατάσταση θα είναι εκτός ελέγχου
    τι μας ενδιαφέρει εμάς σωστά? μόνο που με τόσους λαθρο έρχεται εύκολα στην ΕΛΛΑΔΑ! (Συναγερμός για το πρώτο κρούσμα Έμπολα στις ΗΠΑ)ποια η σχέση με την ταινία?
    Προμηθέας (αγγλικά: Prometheus) είναι αμερικανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, παραγωγής 2012, σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ και σε σενάριο των Τζον Σπάιτς και Ντέιμον Λίντελοφ. Πρωταγωνιστούν οι Νούμι Ραπάς, Μάικλ Φασμπέντερ, Γκάι Πιρς, Ίντρις Έλμπα, Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν και Σαρλίζ Θερόν. Τοποθετημένο στα τέλη του 21ου αιώνα, η ιστορία επικεντρώνεται στο πλήρωμα του διαστημόπλοιου «Προμηθέας», όταν αυτό οδηγείται σε έναν μακρινό κόσμο με προηγμένο πολιτισμό, ψάχνοντας την προέλευση της ανθρωπότητας. Γρήγορα θα έρθουν αντιμέτωποι με μια απειλή που μπορεί να εξαφανίσει ολόκληρο το ανθρώπινο γένος.
    Ο Προμηθέας ξεκίνησε παραγωγή τον Απρίλιο του 2010, με εκτεταμένες φάσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης της τεχνολογίας και των πλασμάτων που η ταινία απαιτούσε. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2011 με προϋπολογισμό 120 με 130 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με κάμερες 3D.
    Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους την 1η Ιουνίου 2012 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 8 Ιουνίου 2012 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έλαβε κυρίως καλές κριτικές, κινήθηκε εντυπωσιακά στο box office αποφέροντας 403,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.
    Ο Άλεξ αναλύει το συνταρακτικό και ύποπτο παράξενο της «προφητείας» στην ταινία Knowing με τον Νίκολας Κέιτζ που βγήκε στις αίθουσες της Αμερικής το 2009, αλλά αναφέρεται με ανατριχιαστική ακρίβεια στην συγκεκριμένη έκρηξη και την πετρελαιοκηλίδα που κατέκλυσε τον Κόλπο του Μεξικό ένα χρόνο μετά. Μέχρι και στην ημερομηνία 20/4/2010 ήταν σατανικά ακριβής η «πρόβλεψη». Είναι πολύ δύσκολο να αποδοθεί αυτό σε μια απλή σύμπτωση
    The Illuminati Card Game 1990
    The Illuminati Card Game 1990
    Mortadelo 1993
    Mortadelo 1993
    Trade Center Defender Game Early 2001
    Trade Center Defender Game Early 2001
    οι εκλεκτοί παίρνουν τα μηνύματα για το τι θα γίνει στο μέλλον απο την ίδια την ελίτ! ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!!
    ..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ..

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ