• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

  Παιδιά απορροφημένα με iPad δεν καταλαβαίνουν ότι ξένοι πήραν τη θέση των γονιών τους! Δείτε τι έδειξε το ιδιαίτερο πείραμα και προσοχή στα παιδιά σας

  Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των ανθρώπων, όχι μόνο των ενηλίκων, αλλά και των παιδιών.


  Ακόμη μια απόδειξη αποτελεί το πείραμα στο παρακάτω βίντεο στο οποίο τα παιδιά είναι τόσο απασχολημένα με το παιχνίδι στο iPad όπου, όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται τις αλλαγές που γίνονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά ούτε αντιδρούν όταν αντικαθίστανται ακόμη και οι ίδιοι οι γονείς τους και τα αδέρφια τους.

  Το πείραμα διεξήγαγε μια εταιρία τροφίμων και αφορά το οικογενειακό τραπέζι και την ενασχόληση των μικρών παιδιών με τις ηλεκτρικές συσκευές.
  Τέσσερα παιδιά, ηλικίας 8 έως 10 ετών, είναι πρωταγωνιστές του βίντεο. Όλα τα παιδιά παίζουν απορροφημένα με το iPad τους. Παρά το γεγονός ότι οι γονείς τους κάνουν διάφορες αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού ή μπαίνουν στο χώρο ντυμένοι παράξενα, αυτά δεν αντιλαμβάνονται τίποτα. Μετά από λίγη ώρα οι ίδιοι τους οι γονείς αντικαθίστανται με ξένα πρόσωπα, αλλά και πάλι τα παιδιά δεν δίνουν σημασία και ασχολούνται με το παιχνίδι τους.

  aipant2
  Σε μία περίπτωση μάλιστα ένα παιδί που κάθεται δίπλα με το αδερφάκι του δεν καταλαβαίνει ότι αυτό σηκώνεται και ξαφνικά έρχεται δίπλα του ένα ξένο παιδί.

  aipant3
  Το σκηνικό αλλάζει μόνο όταν απενεργοποιείται ξαφνικά το wi-fi. Τότε τα παιδιά συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει γύρω τους και ότι βρίσκονται ανάμεσα σε ξένους ανθρώπους.
  Το μήνυμα που θέλει να περάσει η εταιρία τροφίμων είναι ότι μερικές φορές πρέπει να αποσυνδεθείς για να... συνδεθείς.

  Δείτε το βίντεο...

  ΠΗΓΗ
  thesecretrealtruth

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ