• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

  Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ

  Τα επίσημα στοιχεία του ΙΚΑ που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα, αποδεικνύουν δυστυχώς το αυτονόητο, ήτοι την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην εργασία και την ασφάλιση των Ελλήνων πολιτών.
  Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται εκτόξευση των ευέλικτων-στην ουσία προσωρινών- μορφών απασχόλησης, με χαμηλά ασφάλιστρα και φυσικά εξαιρετικά χαμηλές απολαβές. Μάλιστα, οι μερικώς απασχολούμενοι υπολογίζονται στους 524.533, με μικτές αποδοχές μόλις στα 412,05 ευρώ.
  Πρόκειται κυρίως για νέες θέσεις εργασίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα αρνητική όσον αφορά τους νέους, οι οποίοι πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών αντιμετωπίζουν και ένα ακόμη πιο επίφοβο μέλλον. Ωστόσο, ακόμη και όσον αφορά τους εργαζομένους πλήρους απασχόλησης, η κατάσταση δεν είναι διόλου ενθαρρυντική, καθώς σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2015, ο μέσος μισθός μειώθηκε κατά 3,2%.
  Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω στοιχεία δεν δείχνουν μόνο την ανικανότητα των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών, εφόσον χρόνια και γνωστά σε όλους ζητήματα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, αλλά φανερώνουν κυρίως την αδιαφορία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Ελληνικό Λαό, καθώς οι μόνοι οι οποίοι κατ’ αυτούς έχουν ανάγκη στήριξης σε αυτήν την χώρα είναι οι λαθρομετανάστες.

  xryshaygh

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ