• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

  Ποιός κυβερνάει τον πλανήτη γή; (Μέρος Α’)

  Ξεκινώντας πρίν κάποιους μήνες να βρούμε πηγές να γράψουμε ένα άρθρο για το Ν.Α.Τ.Ο. και την σχέση του με την λέσχη Bilderberd βρεθήκαμε μπροστά σε απίστευτες συνομοσιολογίες και αδιάψευστα στοιχεία ότι αυτοί και κάποιοι ακόμα ελέγχουν τα πάντα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη!
  Τώρα θα μας πείτε «καλά δεν το ξέρατε ότι κάποιοι μας κυβερνάνε;» σύμφωνοι,αλλά αυτά που θα πούμε σε αυτό το 1ο κομάτι του άρθρου και στα άλλα που θα ακολουθήσουν βάζουμε στοίχημα ότι δεν τα ξέρει πάρα πολύς κόσμος…
  «Υπάρχουν 2 τρόποι να κατακτήσεις μία χώρα,
  Με την βία η με τα χρέη…»
  John Adams 1735-1826

  Οταν λέμε μας κυβερνούν δεν εννούμε για ελοχίμ και νεφελίμ και λοιπά ρυπογόνα γένη που λένε μερικοί γράφικοι.Ούτε για ομάδες ‘Εψιλον,για εξωγίηνους με μορφή ανθρώπων και ότι άλλο έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει.Θα μιλήσουμε για «υπαρκτούς» ανθρώπους που τα εχουν κάνει και τα ξέρουμε,που υπάρχουν μαρτυρίες και δεν είναι συνωμοσίες.Πρόκειται για μία σειρά απο άρθρα που θα καταπιαστούμε με όλους και όλα που κρατάνε την ανθρώπινη συνείδηση και την ανθρώπινη φυλή «σκλαβωμένη» (εντός η εκτός » «).Πρώτη που θα πιάσουμε είναι η:
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
  Tο «βλαστάρι» των σιωνιστών της Αμερικής.Αυτή με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.Αυτα τα δύο είναι δημιούργημα των τραπεζών που χρεωκόπησαν την αμερική 2-3 φορές μέχρι τώρα στην ιστορία.Με δεσμούς με όλες τις ισχυρές οικογένειες του πλανήτη όπως Ροκφέλλερ και Ροθτσάϊλντ (Προσεχώς για αυτούς) εξυπηρετεί τα συμφέροντα αμερικανών κολοσσών.
  Σκοπός αυτής της τράπεζας (στα χαρτιά) είναι η χρηματοδότηση φτωχών χωρών για την ανάπτυξη κ.τ.λ. Τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει;Διαλέγει χώρες που υπάρχουν συμφέροντα οικονομικά (πετρέλαιο,πολύτιμα ορυκτά,κ.α.) η στρατηγικού συμφέροντος και τους υπερχρεώνει με υπέρογκα δάνεια για να αναπτυχθούν.Λεφτά που όμως δεν θα φτάσουν ποτέ πραγματικά στην χώρα…Θα πάνε στις πολυεθνικές που είναι εμπλεγμένες είτε μέσω των «κεφαλιών» που τις ελέγχουν είτε μέσω των χωρών που προέρχονται,για κατασκευές λιμανιών,πυρηνικών σταθμών και άλλα που ευνοούν μόνο την ελίτ της κάθε χώρας και αφήνουν την χώρα καθαυτού και τον λαό της υπερχρεωμένο.
  Mετά τους χορηγούν δάνεια με ακόμα μεγαλύτερους τόκους για την αποπληρωμή των προηγούμενων δανείων!Μετά όταν οι τόκοι και τα πανοτόκια έχουν φτάσει σε δυςθεώρητα ύψη στέλνουν εκεί τους ανθρώπους τους (Economic Hitman) να τους εκβιάσουν να πουλήσουν τα αγαθά της χώρας σε εξευτελιστικές τιμές στις αμερικάνικες πολυεθνικές,να ιδιωτικοποιήσουν τις δημόσιες επιχειρήσεις,να ψηφίσουν υπέρ αυτών που θα τους πούνε σε συνέδρια του ΟΗΕ,να στήσουν αμερικάνικες στρατιωτικές βάσεις,και ότι άλλο μπορούν να κερδίσουν.
  Η ιστορία της Π.Τ. είναι βουτηγμένη στο αίμα.Θα εξηγήσουμε πως μέσω (και) αυτής χειραγωγούν χώρες.Πολλοί είναι η ηγέτες χωρών που προσπάθησαν να αντισταθούν στα σχέδια αυτής της «κλίκας» και πήγαν άκλαφτοι…Σύμφωνα με τον John Perkins στο βιβλίο του «confessions of an economic hitman» που έκδωσε το 2004 η αρχή είχε γίνει στο Ιράν το 1953.Ο νεοεκλεγής τότε Μοσαντέχ σκέφτηκε ότι οι πετρελαϊκές εταιρίες πρέπει να πληρώνουν περισσότερα για το πετρέλαιο που παίρνουν.
  Δυστυχώς αυτό δεν άρεσε στους αμερικάνους κεφαλαιοκράτες που όμως φοβόντουσαν να κάνουν αυτό που συνήθως κάνουν,να στείλουν στρατό.Αντιθέτως στείλανε έναν πράκτορα της C.I.A. ο οποίος με πολύ λίγα εκατομμύρια κατάφερε να ανατρέψει τον Μοσαντέχ και να τον αντικαταστήσει με τον Σάχη του Ιράν που ήταν πολύ… θετικός με το θέμα πετρέλαια.
  Στην Ουάσιγκτον σκέφτηκαν ότι βρήκαν έναν καινούργιο τρόπο να χειραγωγούν χώρες και προπαντός,φτηνά!Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο πράκτορας είχε χαρτιά και στοιχεία της C.I.A. και αν τον έπιαναν οι επιπτώσεις θα ήταν σοβαρές.
  Η απόφαση ήταν να μεταφέρουν χρήματα μέσω της Π.Τ. σε ανθρώπους τους σε ιδιωτικές εταιρίες ώστε να δημιουργήσουν ψέυτικα «μονοπάτια» χρημάτων για να στρεβλωθούν οι όποιες έρευνες μπορεί να γινόντουσαν.
  Ακολούθησαν πολλά τέτοια «χτυπήματα» τα τελευταία 55 χρόνια.
  Γουατεμάλα (1954) Ο Πρόεδρος Αρμπένζ ήταν θύμα της προπαγάνδας της United Fruits και ανατράπηκε απο την C.I.A. επειδή ήθελε να δώσει τα εδάφη στον λαό του και να μην τα εμπορεύονται πολυεθνικές.
  Εκουαδόρ (1981) ο νεοεκλεγής πρόεδρος Χ.Λόντρος δολοφονήθηκε επειδή δεν ήθελε να εκμεταλεύονται τα πετρέλαια αμερικάνικες εταιρίες.
  Παναμάς (1981) ο Ο.Τορίχος Πρόεδρος του Παναμά ήθελε να δώσει την διώρυγα του Παναμά στον κόσμο της,ήθελε επίσης να είναι σε θέση κάποια στιγμή να βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθούν οι λατινικές χώρες απο τα «Βόρεια» δεσμά που τους εκμεταλλευόταν τόσα χρόνια.Φυσικά αυτες οι «ανοιχτόμυαλες» θεωρίες του δεν… φοριόντουσαν καθόλου στην Ουάσιγκτον και βρέθηκε δολοφονημένος τον Μάϊο του 1981.
  Ο Ομάρ Τοχίρο είχε καταλάβει ότι είναι ο επόμενος και σύμφωνα με τον Perkins μάζεψε την οικογένια του ένα βράδυ και τους είπε «μάλλον είμαι ο επόμενος αλλά δεν πειράζει.Γιατί πέτυχα αυτό που ήθελα,διαπραγματέυτηκα την διώρυγα και θα περάσει σταδιακά στα χέρια μας σύμφωνα με τον Jim Carter».Μόνο που τον Ιούνιο του 1981 όταν πράκτορας της φρουράς του,του έδωσε ενα μικρό κασετόφωνο που είχε μέσα μια βόμβα και πήγαν ..περίπατο οι ιδέες του.Επιχείρηση που οργανώθηκε απο την C.I.A.Αυτές οι πρακτικές χειραγωγήσης χωρών απο την πολυεθνικοκρατία μέσω των χρεών,δωροδωκιών,και διαφθοράς ακούν μόνο σε ένα όνομα:Παγκοσμιοποίηση…Η απάτη είναι απλή:είτε υπερχρεώνεις μια χώρα και υπονομεύεις την ανάπτυξη της είτε διαφθείρεις τον ηγέτη της και έπειτα έφαρμόζεις συνθήκες και πολιτικές προσαρμογής αποτελούμενες συχνά από:Υποτίμηση του νομίσματος,περικοπές σε κοινωνικά προγράμματα,ιδιοτικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων (ένα παράδειγμα:Το 1999 η Π.Τ. επέμεινε να πουλήσει η Βολιβία την δημόσια εταιρία ύδρευσης της χώρας σε μία αμερικάνικη πολυεθνική ονόματι «Bechtel».Μόλις έγινε αυτό οι λογαριασμοί των ήδη φτωχών Βολιβιανών πήγαν στα ύψη),η απελευθέρωση του εμπορίου με τις γνωστές επιπτώσεις στην εγχώρια αγορά και γεωργία απο την έλευση των πολυεθνικών και τις περιβαντολογικές καταστροφές.
  Αν κοιτάξουμε προσεχτικά την δράση Π.Τ. ενώ λέει ότι βοηθάει τις φτωχές χώρες να αναπτυχθούν το μόνο που κάνει είναι να αμβλύνει τις οικονομικές ανισότητες και να αυξήσει τα κέρδη των πολυεθνικών…Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Παγμόσμια Τράπεζα είναι μία αμερικανική τράπεζα που στηρίζει τα αμερικανικά συμφέροντα.
  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ
  (απόσπασμα απο την wikipedia) «Η τρομοκρατία (terrorism), αν και δεν υπάρχει διεθνώς συμφωνημένος ορισμός, γενικά αποτελεί τη “συστηματική” χρήση ή την απειλή χρήσης βίας, πάντα ως αντίδραση ή άσκηση πίεσης από οργανωμένες ομάδες με πολιτικά, θρησκευτικά ή άλλα ιδεολογικά κίνητρα (ως υπόβαθρο/βάση), εναντίον ατόμων, ομάδων ή περιουσιών, με απώτερο στόχο τις κυβερνήσεις από τις οποίες προσδοκούν κάποια πολιτικά οφέλη/κέρδη (όχι την κατάληψη εδάφους).
  Η τρομοκρατία έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και από τις μυστικές υπηρεσίες των κυβερνήσεων. Βασικά χαρακτηριστικά της τρομοκρατίας είναι η ανωνυμία και η μυστικότητα των μελών όχι όμως και των οργανώσεων».Ο λόγος που εμπλέκουμε την τρομοκρατία στο άρθρο είναι γιατί είναι ένα απο τα δυνατότερα όπλα που έχουν «αυτοί» που κυβερνούν.
  Δεν πρέπει να την μπερδεύουμε με την φανταστική Αλ Κάϊντα…Αλ Κάϊντα ήταν ένα όνομα για μία βάση δεδομένων που κράταγε οι αμερικάνοι για τους Μουτζαχεντίν την δεκαετία του 80′.Οπως δήλωσε ο Robin Cook πρώην υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας «δεν υπάρχει καμία τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα Αλ Κάϊντα.Οποιοςδήποτε καλά πληροφορημένος το ήξερε αυτό.
  Ήταν μια προπαγάνδα για να τρομάξει τον κόσμο μπροστά σε κάτι άγνωστο και η χώρα πίσω απο αυτή την προπαγάνδα ήταν η Αμερική».Είναι γνωστό ότι κανάλια στην αμερική όπως το «Fox Channel»,το «CBS»,το «NBC» και άλλα,για πολύ καιρό μετά το χτύπημα της 9/11 μετέδιδαν ψευδείς απειλές τρομοκρατών,αεροπειρατιες και δεκάδες (θα θυμάστε και τις απο τα δικά μας κανάλια τις αναφορές και ανταποκρίσεις) υποψήφια μέρη για τρομοκρατικό χτύπημα ανά την Αμερική.
  Όπως μετά αποδείχθηκε ήταν όλα ψευδή και καθοδηγούμενα απο την κυβέρνηση της Αμερικής για να κρατούν την μάζα φοβισμένη,να είναι απο το σπίτι στην δουλειά και απο την δουλειά στο σπίτι.Είναι επίσης πολύ γνωστό ότι το χτύπημα της 9/11 ήταν μία «inside job» (δουλειά απο μέσα) όπως το αποκαλούν οι αμερικάνοι με πρώτη υποψήφια για την οργάνωση,ποιά άλλη;Την C.I.A…

  sscrew.blogspot.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ