• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

  Η Πριγκίπισσα της Telos Αποκαλύπτει τον Υπόγειο Πολιτισμό (video)

  Θεωρούμε πως είναι βέβαιο, ότι κάτι παρόμοιο δεν έχετε δει ξανά, ούτε και έχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι ανάλογο και, μάλιστα, από μία πριγκίπισσα που ζει στον υπόγειο κόσμο, αλλά ανεβαίνει συχνά στην επιφάνεια, όπως υποστηρίζει… 
  -d-
  Η πανέμορφη κυρία λέγεται Sharula Dux, είναι ηλικίας 291 ετών(!) ενώ φαίνεται μόνον 35-40 και είναι η πριγκίπισσα κόρη του βασιλιά και της βασίλισσας Mu Rana Mu της πόλης Telos, που βρίσκεται κάτω από το όρος Shasta της Καλιφόρνιας!
  Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ TELOS ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ
  Γεννήθηκε το 1725 και επισκέπτεται συχνά την επιφάνεια του πλανήτη μας. Θα μας εξηγήσει πώς ζουν και πως έρχονται στην επιφάνεια με μητρικά σκάφη ή scoutships και με άλλους τρόπους, για το σύνολο του δικτύου των υπογείων πόλεων στον πλανήτη μας και πολλά άλλα.
  Η πριγκίπισσα και ο μεγάλος διδάσκαλος της Telos Αντάμα είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν μαζί με τους ανθρώπους της επιφάνειας της Γης.
  Ακολουθούν άλλες 11 ενημερώσεις.
  Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ίδια η πριγκίπισσα:
  Το κουμπάκι cc στο κάτω μέρος της εικόνας σας δίνει υποτίτλους στα αγγλικά και στα αριστερά χρησιμοποιώντας το βέλος «δεξιά» μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ