• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

    Σελήνη: Φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος;

    Σύμφωνα με τις δηλωσεις του David Icke σχετικά με την Σελήνη, και με βάση την έρευνα των πολλών άλλων που έχουν μελετήσει πολλές ανωμαλίες του φεγγαριού, το φεγγάρι είναι μία τεχνητή σφαίρα, η οποία αποσύρθηκε εδώ για λόγους ελεγχου βαρύτητας και άλλες χρήσεις έλεγχου της γης.


    Εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από το φεγγάρι δινουν μια πολύ σαφή εντύπωση.

    Κατ 'αρχάς, είναι προφανές ότι το φεγγάρι είναι δύσκολα γεωγραφικά παρόμοια με τη γη. Βλέπετε καμία τεράστια ακανόνιστη κορυφογραμμή, όπως οι μαζικές οροσειρές της γης ή βαθιά χαντάκια, όπως αυτά στο εσωτερικό των ωκεανών μας. (βλ. παρακάτω φωτογραφίες)

    Σελήνη: Φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος;
    Αλλά ακόμα περισσότερο από αυτό, το φεγγάρι μοιάζει πολύ με μια μεταλλική σφαίρα με επικάλυψη σκόνης που έχει χτυπηθει πολλές φορές, αλλά μόνο μέχρι ένα συγκεκριμένο βάθος - μοιάζει πολύ με την επίδραση των σταγόνων βροχής σε σκληρή επιφάνεια, με σημαντική κάλυψη σκόνης.

    Η NASA συλλαμβάνει εκπληκτικές εικόνες της μακρινής πλευράς του φεγγαριού

    Αυτές οι καταπληκτικές εικόνες μαρτυρουν την γεμάτη κρατήρες επιφάνεια του φεγγαριού με τον πιο περίπλοκη λεπτομέρεια που έχει καταγραφεί ποτέ.

    Οι εικόνες, οι οποίες ελήφθησαν από το Lunar Reconnaissance Orbiter της NASA (LRO), συνέβαλαν στην ανάλυση των εικόνων τους την μακρινή πλευρά του φεγγαριού πάνω από 100 φορές.

    Ψηφιακή ανάδειξη και χάρτες εδάφους με βάση τα νέα δεδομένα που αποκαλύπτουν τη βαριά γεμάτη κρατήρες και ανώμαλη επιφάνεια του φεγγαριού σε όλη την πολυπλοκότητά της.

    Εδώ είναι η νέες φωτογραφίες της NASA:

    Σελήνη: Φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος;
    Σελήνη: Φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος;
    Σελήνη: Φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος;
    Now contrast that with the irregular contours of the earth:
    Σελήνη: Φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος;
    Not very regular...
    Σελήνη: Φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος;
    Again, very irregular. Topographical satellite mapping from science.co.il

    Δεν ξέρω. Αλλά είναι δύσκολο να δούμε πώς το φεγγάρι έσπασε μακριά από τη γη και παρέμεινε μια τέλεια σφαίρα με εκατοντάδες τεράστια σημάδια σταγόνων βροχής τύπου τσέπης, ενώ η γη είναι αυτή η μπερδεμένη, φαινομενικά τραυματισμένη με λιωμένα πετρώματα πανω της - και με σχεδόν καθόλου ορατούς κρατήρες.

    Άλλες Ανωμαλίες

    Το πρώτο ακαδημαϊκό αίνιγμα πρέπει σίγουρα να είναι ότι η Σελήνη είναι προφανώς σε λάθος τροχιά για το μέγεθός της. Ωστόσο, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στην υποτιθεμενη πυκνότητά της. Τεχνικές εκθέσεις ισχυριζονται πυκνότητα 3.3 για τη Σελήνη σε σύγκριση με 5,5 για τη Γη. Αστρονομικά στοιχεία δείχνουν ότι οι εσωτερικές περιοχές της Σελήνης είναι λιγότερο πυκνές από τις εξωτερικές, δίνοντας αφορμή για τις αναπόφευκτες, αλλά εξωφρενικές εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι κούφια. Ο διαπρεπής επιστήμονας Carl Sagan, ένας τυπικός σκεπτικιστής, έκανε την δήλωση, «Ένας φυσικός δορυφόρος δεν μπορεί να είναι ένα κοίλο αντικείμενο». Εννοωντας εδώ ότι αν είναι κούφια, δεν γινεται να είναι ένας φυσικός δορυφόρος --- επομένως είναι τεχνητός.

    Χτυπά όπως ένα κουδούνι

    Ενδεχομένως τις ισχυρότερες αποδείξεις ότι είναι «κούφια» προέρχονται από το γεγονός ότι όταν μετεωρίτες χτύπησαν την Σελήνη, ο τελευταίος ακουστηκε σαν ένα κουδούνι. Πιο συγκεκριμένα, όταν το πλήρωμα του Απόλλωνα στις 20 Νοέμβρη του 1969 κυκλοφόρησε την σεληνιακή μετρηση, μετά την επιστροφή του όχηματος σε τροχιά, οι μετρησεις της προσκρουσης με την Σελήνη προκάλεσαν τον σεισμικό εξοπλισμό τους να καταγραφει μια συνεχή αντήχηση όπως σε μια καμπανα για περισσότερο από μία ώρα.

    Και γιατί το φεγγάρι εχει εκατοντάδες κρατήρες, σε σχέση με την γη που δεν έχει σχεδόν καθόλου; Ξέρω η ατμόσφαιρα μας καίει λίγο, αλλά τα σημαδια αυτά δείχνουν κάποια απο τα πιο μεγάλα χτυπηματα που έχει γίνει ποτέ,πέρα της ποσότητας.

    Ξέρατε ότι οι πυθμένες των κρατήρων είναι κυρτές Αντί για κοίλες;

    Έχει διαπιστωθεί οι αστεροειδείς και μετεωρίτες οχι μόνο δημιουργούν ρηχούς κρατήρες στην επιφάνεια της Σελήνης, αλλά παράγουν και κυρτό πάτωμα στον κρατήρα, αντί του κοίλου, όπως αναμενόταν, υποστηρίζοντας την ιδέα ενός άκαμπτου κελύφους. Αμέτρητα άλλα αποδεικτικά στοιχεία από τους αστρονόμους και επιστήμονες της NASA άρχισαν να αποκαλύπτουν ότι 2-3 μίλια κάτω φαίνεται ότι υπάρχουν πυκνά στρώματα μετάλλου --- τα οποία θα μπορούσαν να εξηγήσουν τους κυρτους κρατήρες. Αλλά το πιο εκπληκτικό συμπέρασμα είναι ότι η μόνη θεωρία που μπορεί να εξηγήσει πλήρως όλες τις ανωμαλίες είναι ότι η Σελήνη είναι κούφια με ένα κέλυφος περίπου 20 μίλια πάχος --- κυρίως μεταλλικο

    hellasforever.net

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ