• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο Γιγαντιαίος Ρόλος της Ελλάδας στη Νέα Οικονομική Εποχή

    Γι’ αυτό Ευρωπαίοι, Δυτικοί και Αμερικανοί πολεμούν λυσσαλέα της χώρα και κάνουν τα πάντα για να τη διατηρήσουν στην παγκοσμιοποιημένη φυλακή τους…
    Σήμερα ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα στέκεται ισχυρή στους ώμους της Ρωσίας και της Κίνας. Αποκαλύπτοντας παράλληλα τον δρόμο προς τον χρυσό των 19.000 δολαρίων…
    Stephen Leeb: «Οι Κινέζοι θέλουν να στηρίξουν το νόμισμά τους, το οποίο θα γίνει αποθεματικό όπως ο χρυσός. Αυτό θα αλλάξει το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα. Θα γυρίσει νομισματικό σύστημα του κόσμου στο κεφάλι του, γιατί τότε ο χρυσός θα γίνει ξαφνικά ένα νομισματικό μέταλλο», ανέφερε αρχικά.
    Και συνέχισε: «Το γιουάν θα είναι ο βασιλιάς των αποθεματικών νομισμάτων, ακόμη και αν δεν μπορεί να κατανεμηθεί ως μερίδιο στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ανεξάρτητα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα θέλουν να δουν το δικό τους νόμισμα, που υποστηρίζεται από το χρυσό»
    Η Ελλάδα Στέκεται Ζωντανή Δίπλα σε Ρωσία και Κίνα 2
    Η Ελλάδα καλεί το ΔΝΤ «Εγκληματική οργάνωση»
    «Όσον αφορά την Ελλάδα, οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι Έλληνες είναι τόσο ευέξαπτοι σε ότι τους προσφέρουν οι Ευρωπαίοι… Είναι επειδή η Ελλάδα αισθάνεται ότι έχει μια άλλη εναλλακτική λύση. Κάποιος από την Ελλάδα χαρακτήρισε το ΔΝΤ ως «εγκληματική οργάνωση». Αυτά δεν είναι τα λόγια μιας αδύναμης χώρας που διαπραγματεύεται με μια γιγαντιαία. Αυτά είναι τα λόγια μιας χώρας που πραγματικά πιστεύει ότι το έχει πολλούς συμμάχους για να πιαστεί.
    Η Ελλάδα Στέκεται Ζωντανή Δίπλα σε Ρωσία και Κίνα
    Η Ελλάδα Ισχυρή στους ώμους της Ρωσίας και της Κίνας
    «Λοιπόν, η Ελλάδα έχει πολύ δύναμη, διότι ψάχνει στην Ανατολή και συγκεκριμένα προς την Κίνα και τη Ρωσία, δύο χώρες που έχουν κάνει ανοίγματα προς την Ελλάδα. Η Κίνα κατέχει ήδη το 1/3 του ελληνικού λιμένα και θέλει να αγοράσει το 100 τοις εκατό των μετοχών του βασικού λιμανιού της χώρας. Οι Κινέζοι τότε θα στείλουν τα τρένα από την Ελλάδα, έως τη Βουδαπέστη και τη Γερμανία.
    Η Ρωσία έχει ήδη προσφέρει στην Ελλάδα μια θέση στην Τράπεζα των BRICS. Παράλληλα, υπάρχει συμφωνία για την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου στην Ελλάδα, ο οποίος θα προμηθεύει την υπόλοιπη Ευρώπη. Μια κινεζική / ρωσική συμμαχία μπορεί ακόμη και να πάει δεξιά στη Γερμανία. Αυτό μπορεί να είναι το φινάλε. Και η Ελλάδα, η οποία χωρίζει ουσιαστικά την Ανατολή από τη Δύση, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή.
    Η οριακή γραμμή συνίσταται στο ότι υπάρχει στην Ανατολή ένα μανιφέστο νομισματικής και οικονομικής ηγεμονίας, στον οποίο η Κίνα θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο, που θα αποτελέσει αναπόφευκτα και ένα πρότυπο για τον Χρυσό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα δεν ενοχλείται από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας, επειδή γνωρίζουν ότι μπορεί να γίνει μέρος ενός νομίσματος που υποστηρίζεται από το χρυσό.
    Η Ελλάδα Στέκεται Ζωντανή Δίπλα σε Ρωσία και Κίνα 3
    Ο δρόμος προς τον χρυσό των $ 19,000
    Βλέπετε τις ΗΠΑ να πιέζουν για το αντίθετο, αλλά έχουν αποτύχει να σταματήσουν τους Κινέζους από το να έχουν ένα σημαντικό ρόλο στο επερχόμενο ΔΝΤ SDR. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι πρέπει να κατέχουν χρυσό. Σας είπα προηγουμένως ότι ο χρυσός θα πρέπει να διαπραγματεύεται στα $ 19,000 με τους υπολογισμούς μου. Μπορεί να πάρει 5-7 έτη για τον χρυσό για να χτυπήσει αυτό το επίπεδο, αλλά εν τω μεταξύ είναι προς πώληση σε ένα μεγάλο δρόμο και οι άνθρωποι θα πρέπει να αγοράζουν όσο φυσικό χρυσό μπορούν».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ