• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

    Μας ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ Παγκοσμίως – Τα ξένα ΜΜΕ ΓΕΛΑΝΕ με τη ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Ελλάδος!!

    Διαβάστε τι έγραψαν τα διεθνή ΜΜΕ για την ντροπιαστική ήττα της Εθνικής. Κάποια από τα  ξένα μέσα δεν παρέλειψαν να βάλουν και μια δόση ειρωνείας… για την οικονομική κατάσταση της χώρας:
    Guardian: «Τα Νησιά Φερόε εξευτέλισαν την Ελλάδα με δεύτερη νίκη εις βάρος της στα προκριματικά του Euro 2016. Όταν ο Λαρς Όλσεν είχε τονίσει ότι η νίκη της ομάδας του πριν από μερικούς μήνες ήταν κάτι “ηχηρό” σε όλο τον κόσμο, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό θα επαναλαμβανόταν».
    ESPN: «Για δεύτερη φορά, τα Νησιά Φερόε νίκησαν την Ελλάδα στα προκριματικά. Πέτυχαν ακόμα μια νίκη που θα είναι αξιομνημόνευτη, επίκρατώντας 2-1. Οι νίκες που μετρούσαν μέχρι στιγμής τα Νησιά Φερόε ήταν κόντρα σε ομάδες δυναμικότητας όπως το Σαν Μαρίνο ή το Γιβραλτάρ και γι’ αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία η νίκη επί της Ελλάδας, αφού βρίσκεται σε τοπ ανταγωνιστικό επίπεδο».
    FoxSports: «Η Ελλάδα έμεινε στον… τόπο και πάλι από ομάδα μικρότερης δυναμικότητας. Τα Νησιά Φερόε πέτυχαν ακόμα μια νίκη – έκπληξη επί των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004. Η ήττα αυτή για την Ελλάδα έρχεται τη στιγμή που η Κυβέρνηση της χώρας βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση από τους δανειστές και υπάρχουν φόβοι χρεοκοπίας».
    BBC: «Τα Νησιά Φερόε συγκλονισαν την Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο και… μαντέψτε τι έγινε! Το έκαναν ξανά με σκορ 2-1!».

    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ