• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

    Δήμητρα Μαργέτη: Η πρώην σατανίστρια της Παλλήνης μιλάει για τη δική της σημερινή κόλαση [εικόνες]

    Τον Δεκέμβριο του 1993 ήρθε στο φως μια από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις εγκλημάτων στην ελληνική ιστορία.
    Τρία νέα παιδιά οι Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη συνελήφθησαν, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για δύο δολοφονίες που σχετίζονταν με τελετές μαύρης μαγείας και τον σατανισμό.

    Πλέον, 22 χρόνια μετά, η 38χρονη τώρα Δήμητρα Μαργέτη έχει αποκηρύξει τον σατανισμό και έχει αποφυλακιστεί από το 2005.  Προσπάθησε να ζήσει μια κανονική ζωή, παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά, αλλά, πλέον, δηλώνει στη Espresso  πως είναι να ζει τη δική της προσωπική κόλαση.
    H «σατανίστρια της Παλλήνης» παντρεύτηκε έναν υπερεργολάβο οικοδομών και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, ωστόσο, έπειτα από αρκετά προβλήματα ο γάμος έχει ουσιαστικά τελειώσει και το πρών ζευγάρι είναι στα δικαστήρια.
    Η Δήμητρα Μαργέτη προσέφυγε πρόσφατα στο πρωτοδικείο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της.
    Η ίδια λέει στην Esresso «Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως».
    Δηλώνει ότι εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι και λέει στην εφημερίδα «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη».
    Από την πλευρά του ο σύζυγός της αναφέρει ότι «Παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα. Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;».
    Ωστόσο, ο αδερφός του, προσπαθώντας να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε ευθέως τη Δήμητρα Μαργέτη: «Αμα παραγγέλνει ντιλίβερι, πού να μείνουν λεφτα;».
     


    Πηγή: iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ