• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 19 Απριλίου 2015

    Νέοι ψεκασμοί, νέοι σεισμοί – Κοιμήσου βαθιά!

    Κοντά μια βδομάδα τώρα, μετράμε αεροπλάνα που ψεκάζουν, χααρπισμένα σύννεφα και σεισμούς.

    Όσο μπορούμε να τα βλέπουμε, γιατί από το ψέκασμα-χάαρπισμα κοντεύουμε να γίνουμε ζόμπι. Ζαλάδες και πονοκέφαλοι, υπνηλία, κάτι που μοιάζει με χοντρό μάτιασμα.


    Σήμερα ειδικά, λίγο αν έβγαινες έξω έτσουζαν μάτια και έτρεχε η μύτη σε ελάχιστα λεπτά και ακόμα πιο έντονος ο πονοκέφαλος. Κακή ατμόσφαιρα – ψεκασμοί με σκόνη. κι όλα αυτό μαζί πιέζει τα πάντα προς τα κάτω, δημιουργεί μια ομπρέλα που δεν αφήνει την ρύπανση να φύγει στην πάνω ατμόσφαιρα.

    Δύο σεισμοί σήμερα


    Τη δεκαετία του ’70, ο Ζ. Μπρεζίνσκι είχε προειδοποιήσει. Γράφοντας το δοκίμιο του “Between Two Ages” ανέφερε ότι:
    «Παρ’ όλες τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, η τεχνολογία για τον έλεγχο των πληθυσμών έχει ήδη δρομολογηθεί»
    Και σε μια άλλη ομιλία, είχε πει ότι μπορούμε να σας κάνουμε να πηγαίνετε το βράδυ για ύπνο και να μην θυμόσαστε τι είχατε για βραδινό. Κοντά είμαστε.
    Αλλά και το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου, “Οι σειρήνες” θα έλεγε κανείς ότι είναι τελείως προφητικό για την Οργουελική εποχή που ζούμε:




    Μείωση κι έλεγχος πληθυσμού

    Ό,τι και ν’ ακούσετε, ό,τι και να σας πουν, στο βάθος κήπος είναι η μείωση και ο έλεγχος πληθυσμού. Μπροστά μπορεί να είναι τραπεζάκια με διάφορα συμφέροντα και επίδειξη ισχύος, αλλά μέσα μέσα, στην καρδιά όλης της ιστορίας, βρίσκεται αυτός ο σκοπός. Παλιά έκαναν πολέμους, τώρα όμως τα νόμπελ Ειρήνης του Ομπάμα και της Ε.Ε. απαγορεύουν να ανοίξει ρουθούνι. Επιτρέπουν όμως τον δια της πλαγίας οδού αποπληθυσμό και βασανισμό τους με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
    Οι σιωνιστικοκαρούμενες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο δημιουργούν σιγά σιγά ένα παγκόσμιο Άουσβιτς, ένα ολοκαύτωμα γεμάτο αρρώστιες, γενετικά προβλήματα, αυτοκτονίες και βαμπιρισμό σωματικής ενέργειας και μυαλού. Κάτι που ίσως δύσκολα να μπορούσαν να στήσουν ως σύνολο, αν δεν έστηναν ταυτόχρονα και το παιγνίδι που λέγεται παγκόσμια κρίση. Όσο βαθαίνει η κρίση, τόσο πιο πολύ σκυφτό το κεφάλι και χωμένο στο πρόβλημα της επιβίωσης. Φανταστείτε να ψέκαζαν τη δεκαετία του ’80, πόσοι θα είχαν χρόνο και κουράγιο να ξεσηκωθούν! Τώρα, σχεδόν όλοι γνωρίζουν, αλλά διάθεση και κουράγιο δεν έχουν.
    Φυσικά, για μένα αλλά και για πολλούς άλλους, ο μύθος της ‘αριστεράς’ που θα μας σώσει, όπως κάθε άλλος μύθος που δεν βγαίνει με ειλικρίνεια να καταγγείλει αυτή τη γενοκτονία, καταρρίπτεται.
    Έλλην πολιτικός που αφήνει να συντελείται τέτοιο έγκλημα σε βάρος πολιτών, δεν είναι πατριώτης.
    Άνθρωπος που αφήνει να συντελείται τέτοιο έγκλημα σε βάρος συνανθρώπων του, δεν είναι άνθρωπος.
    Ένοχοι και συνένοχοι, θα κάτσετε μια μέρα στο σκαμνί – Ε! Δεν μπορείτε να μας σκοτώσετε όλους, όσοι αντέξουν θα έχουν την τύχη και χαρά να δουν να αποδίδεται η δικαιοσύνη!
    Μέχρι τότε, ζήστε με τις ενοχές σας. Είναι κι αυτό ίσως η μεγαλύτερη τιμωρία. Αλήθεια κοιμάστε το βράδυ;
    Εγώ παρ’ όλο το χάαρπισμα, σαν πουλάκι. Με βοηθάει η καθαρή συνείδηση και το Πάτερ Ημών!
    Αληκτώ
    πρόσφατα αυτό το μήνα, ημερομηνίες 6, 13, 14, 16 Απριλίου και σήμερα δυο στις 18 – καλά το πάμε…

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ