• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

    Δείτε σε βίντεο τον τρομακτικό σεισμό στο Νεπάλ -Ολα χορεύουν σε 7,9 Ρίχτερ [βίντεο]

    Στιγμές τρόμου και πανικού στο Νεπάλ.
    Ο Εγκέλαδος έχει χτυπήσει με τα 7,9 Ρίχτερ το Κατμαντού και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η καταστροφή παίρνει τη θέση της ηρεμίας, ο τρόμος, ο πανικός και ο θάνατος έχουν χτυπήσει την περιοχή. Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας, αλλά και από τηλεοπτικά στούντιο που κατέγραψαν live τον σεισμό είναι συγκλονιστικές.
    Φυτά, δέντρα, πόρτες και έπιπλα χορεύουν στο ρυθμό των Ρίχτερ. Ανθρωποι και ζώα τρέχουν μέσα σε έναν απίστευτο πανικό για να κρυφτούν και να βρουν ασφαλές καταφύγιο.






    Στο Μπαγκλαντές, στο κανάλι ETV, την ώρα του σεισμού ήταν σε εξέλιξη εκπομπή με καλεσμένη την τραγουδίστρια Beauty. Μόλις ο σεισμός γίνεται αισθητός, ο τρόμος εμφανίζεται στα πρόσωπα των δύο γυναικών. Η παρουσιάστρια προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κοιτά γύρω της τρομαγμένη.
    Η τραγουδίστρια, από την άλλη, δεν κρύβει πως φοβάται. «Φοβάμαι πολύ» λέει και αμέσως εγκαταλείπει το στούντιο.



    Την ίδια ώρα, στην Ινδία, ήταν σε εξέλιξη ένα πολιτικό talk show στο κανάλι ABP. Μόλις ο σεισμός έγινε αισθητός, κάποιοι από τους συμμετέχοντες εκφράζουν την άποψη πως πρέπει να φύγουν από το στούντιο.


    Ακόμα ένα χαρακτηριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στη χώρα με θέα την πισίνα του συγκροτήματος δείχνει τη στιγμή που τα 7,9 Ρίχτερ χτυπούν την περιοχή να σημειώνεται ένα είδος μικρού τσουνάμι στην πισίνα.





    Πηγή: iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ