• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

    Ημίγυμνα μοντέλα αγκαλιάζουν μια αρκούδα! - Η άγρια φύση σε απόλυτη αρμονία με τον άνθρωπο (vid, εικόνες)

    Viral έγινε το βίντεο που απεικονίζει δύο καλλίγραμμα μοντέλα σε δάσος έξω από την Μόσχα να ποζάρουν με τόλμη και άνεση μαζί με μια τεράστια καφέ αρκούδα βάρους 650 κιλών! Είναι γνωστό ότι η αρκούδα είναι ζώο -σύμβολο στη Ρωσία αλλά τα δύο ημίγυμνα μοντέλα έκαναν την διαφορά αφού δείχνουν να  μη φοβούνται το ζώο.
    Μέσα στο χιονισμένο δάσος τα μοντέλα τολμούν όχι μόνο να αγκαλιάσουν την αρκούδα και να φωτογραφηθούν μαζί της στο παγωμένο ρωσικό τοπίο αλλά και να ποζάρουν σχεδόν γυμνές αψηφώντας το χιόνι και τις πολικές θερμοκρασίες της Μόσχας.
    Tα δύο μοντέλα από τη Ρωσία είναι η Λίντια Φετίσοβα και η Μαρία Σιντόροβα, που πρωταγωνιστούν σε καμπάνια εναντίον του κυνηγιού.
    Το βίντεο, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, θέλει να αναδείξει την απόλυτη αρμονία ανάμεσα στον άνθρωπο και την άγρια φύση και έχει γίνει viral στη Ρωσία. Παρόλο που το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον τίτλο: «Μοντέλα από τη Ρωσία ποζάρουν δίπλα σε καφέ αρκούδα», εμείς θα προτιμούσαμε να βάλουμε: «Οι πεντάμορφες και το Τέρας»!

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ