• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ… Μωρό 4 μηνών ζωντανό στα ερείπια μετά από 22 ώρες!

    Απόγνωση, πόνος, θρήνος, αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα τα οποία κατακλύζουν τους πολίτες που έχουν πληγεί από τις φονικές δονήσεις στο Νεπάλ, ενώ εκατοντάδες εκτιμάται ότι βρίσκονται θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια.
    Ωστόσο, η ελπίδα είναι ακόμα ζωντανή και ξεκάθαρη ένδειξη αποτελεί ο εντοπισμός ενός μωρού μόλις 4 μηνών έπειτα από 22 ώρες που βρισκόταν θαμμένο κάτω από τα ερείπια του σπιτιού του.
    Οι φωτογραφίες που ταξιδεύουν από το Νεπάλ με το μωρό να είναι καλυμμένο με σκόνη, να έχει κλειστά τα μάτια του και με το χεράκι του να ακουμπάει το κεφάλι του, ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά ενός διασώστη δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
    nepal_seismos_moraki_stratiotis1
    Όπως αναφέρει το CNN η ομάδα στρατιωτών που επιχειρεί στο Κατμαντού δεν είχε καταφέρει να το εντοπίσει, ωστόσο το κλάμα του άκουσε ένας από τους διασώστες και έτρεξε να δει από πού προέρχεται. Έπειτα από αρκετή ώρα και προσεκτική απομάκρυνση των συντριμμιών, λοιπόν, το παιδί βγήκε σώο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παρακολούθηση.
    Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η κατάσταση του αγοριού που ονομάζεται Σόνιτ Αγουάλ, είναι σταθερή και δεν φέρει εσωτερικά τραύματα. Εντούτοις, δεν είναι γνωστό αν οι γονείς του είναι σώοι αν και ανάμεσα στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα του Νεπάλ Kathmandu Today, διακρίνεται ένα ζευγάρι να κλαίει στη θέα του παιδιού.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ