• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 26 Απριλίου 2015

    "The shock Doctrine": Πέντε χρόνια στην κόλαση της τρόικα

    Του Αθανάσιου Καρανάσιου

    Σαν σήμερα, πριν πέντε χρόνια, ο κ. "λεφτά υπάρχουν" παρέδωσε τη χώρα και τους Έλληνες στα αρπακτικά όρνεα. Πρέπει να αντιδράσουμε!


    Ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί ο αμερικανοτραφής γιος της Μαργαρίτας, το "παιδί του Σικάγου", o εγκάθετος αυτός "νομάρχης" της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μέσα στις τόσες βλακείες του, διάλεξε το ακριτικό νησί Καστελόριζο, για να αναγγείλει την παράδοση της Ελλάδας στους διεθνείς τοκογλύφους της λέσχης Bildenberg.

    Ήταν 23 Απριλίου 2010 (μαύρη Παρασκευή), όταν ο κ. "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" υλοποιώντας ένα επεξεργασμένο σχέδιο (βλ. λήμμα παρακάτω*) της ντόπιας και υπερεθνικής ελίτ, άνοιξε τη κερκόπορτα των οχυρών του έθνους στους βάρβαρους επιδρομείς. Ανερυθρίαστα, ανακοίνωνε την ημέρα αυτή στα αδημονούντα παγκόσμια lobbies και τα τραπεζοπολιτικοστρατιωτικά κέντρα, ότι θυσιάζει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στα αδηφάγα δόντια τους μέσω των οργάνων τους ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.

    Τότε η Ελλάδα είχε ΑΕΠ 240 δισ. δολάρια και εξωτερικό δημόσιο χρέος περίπου 440 δισ. δολάρια δηλαδή 180% του ΑΕΠ, όταν η Ιρλανδία με ΑΕΠ 200 δισ. είχε χρέος 1,235 τρισ. δηλαδή 620% του ΑΕΠ, η Ολλανδία με ΑΕΠ 675 δισ. όφειλε 2,58 τρισ. ήτοι 380% του ΑΕΠ και η Μ. Βρετανία με ΑΕΠ 2,47 τρισ. χρωστούσε 10,45 τρισ. που σημαίνει 420% του ΑΕΠ. Ο κατάλογος των υπερχρεωμένων χωρών είναι ατέλειωτος!

    Όμως οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα λοιπά αρπακτικά, τί να κάνουν τα ομιχλώδη λιβάδια της Ιρλανδίας και τους βάλτους της Ολλανδίας; Ενώ, στην περίπτωση της Ελλάδας, αντάλλαζαν τα "πέτσινα" (άυλα ή φωτοτυπίες) χρήματα από το τίποτα, με πραγματικό κεφάλαιο, με ένα από κάθε άποψη "φιλέτο", με έναν επίγειο παράδεισο!!!

    Από εκείνη τη μαύρη Παρασκευή, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο "The Shock Doctrine", σύμφωνα με τις διαβολικές μεθόδους του κομπλεξικού ζουμπά οικονομολόγου Φρίντμαν, ύψους αναστήματος μόλις 1,50 μ. και του παρανοϊκού Καναδού ψυχιάτρου Κάμερον, που καταγράφονται στα "εγχειρίδια συνταγών" τους "Capitalism and Fredom" και "Kubark" αντίστοιχα και που τόσο παραστατικά περιγράφονται στο καταπληκτικό-διδακτικό βιβλίο της Ναόμι Κλάϊν "To δόγμα του Σοκ". Έτσι, όπως είχαν εφαρμοσθεί πριν, σε πολλές άλλες δύστυχες χώρες, όπως στη Χιλή, στην Ινδονησία, στην Αργεντινή, στη Γουατεμάλα, στην Ουρουγουάη, στη Βολιβία, στη Βραζιλία, στη Κίνα, στη Ρωσία, στα νησιά Φόκλαντ, στην Πολωνία, στη Νότια Αφρική στη Σρι Λάνκα, την τελευταία πεντηκονταετία, που κυριολεκτικά λεηλατήθηκαν από μία μικρή κάστα πλουτοκρατών, αποδεκατίζοντας και εξαθλιώνοντας τους πληθυσμούς τους.

    Τα τρία στάδια των σατανικών αυτών μεθόδων του σοκ, που υφίσταται ο ελληνικός λαός από το 2010, είναι τα εξής:
    1ο στάδιο: Αιφνιδιαστική κήρυξη πολέμου (Blitzkrieg) κατά της χώρας -με υπόβαθρο τη διεθνή (τεχνητή) κρίση και τρομοκρατία- με αποκλεισμό της από τις αγορές δανειοδότησης και απόσυρση συναλλαγματικών κεφαλαίων, με συνέπεια την ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας με την παράδοση στο αιματοβαμμένο ΔΝΤ.

    2ο στάδιο: Αλλεπάλληλες επιδρομές για γενική απορρύθμιση-αποδόμηση, με την ιδιωτικοποίηση-αρπαγή της δημόσιας περιουσίας, τις περικοπές των κρατικών δαπανών στην υγεία, την παιδεία και την κοινωνική πρόνοια, με τη μείωση των μισθών και συντάξεων και τη κατάργηση ή απαξίωση των μηχανισμών προστασίας των εργαζομένων κλπ.
    3ο στάδιο: Με τη συνέργεια των ΜΜΕ, αλλά και τη χρήση βίας των οργάνων καταστολής (αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες) εκφοβισμός-κατατρομοκράτηση-σύγχυση-καθήλωση των πολιτών και κατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων για την αναστολή οποιασδήποτε μορφής αντίστασης, εμπέδωση της γενικής παθητικότητας και της απογοήτευσης, ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και διέξοδος διαφυγής από το πεπρωμένο.

    Κατά τα ανωτέρω, εξάγονται τα εξής συμπεράσματα:
    - Υπάρχουν, αποδεδειγμένα, ένοχοι δωσίλογοι και προδότες.
    - Έχει κοινωνικοποιηθεί το "απεχθές" δημόσιο χρέος, ενώ τον πλούτο σφετερίστηκε το κορπορατικό ληστρικό σύστημα των επιχειρηματιών και των πολιτικών.
    - Καταληστεύεται η δημόσια και ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού Λαού.
    - Εφαρμόζονται στην Ελλάδα οι ίδιες ειδεχθείς μέθοδοι του ΔΝΤ, όπως σε άλλες χώρες για τη λεηλασία, την πληθυσμιακή εκκαθάριση και την αλλοτρίωση των κατοίκων.

    Κατά συνέπεια, ο καθένας μας την ύστατη τούτη ώρα, να αφυπνιστεί και βροντοφωνάξει όπως ο Camille Desmoulins από το κάρο, όταν τον οδηγούσαν στη λαιμητόμο το 1794: "Λαέ, κακόμοιρε λαέ, σε εξαπατούν" και οι Έλληνες -πλην των δωσίλογων και των ελληνόφωνων συμμάχων των επιδρομέων- εδώ και τώρα, άμεσα, πρέπει να ανασυνταχτούν για αντίσταση:
    - Απορρίπτοντας οποιαδήποτε πολιτική συντηρεί το παραπάνω "status quo" (κατεστημένη αταξία στα δεσμά του ΔΝΤ) και το "status operandi" (εφαρμοσμένες πρακτικές). Οποιαδήποτε συνδιαλλαγή-διαπραγμάτευση με τους δήμιους της τρόικα είναι αυτοκαταστροφική, που καθυστερεί μόνο τη σταδιακή εκτέλεση! Γιατί, αν κάποιο μέτρο (δόση δηλητήριου) αποσυρθεί τώρα, θα επιβληθεί στο εγγύς μέλλον!
    - Εξατομικεύοντας ο καθένας μας την αλλοτρίωση-χειραγώγηση που υφίσταται από την επιρροή (αποπροσανατολισμό-σύγχυση-ψυχολογικό πόλεμο) των ΜΜΕ και των πολιτικών, τα τελευταία χρόνια της συμφοράς, από όλες τις μορφές ψέματος, καταπίεσης, εκμετάλλευσης, ώστε σταδιακά να μετατρέπεται η ζωή μαςσε αγωνία επιβίωσης, πρέπει να ανακτήσει τη ψυχραιμία του και να ψηλαφίσει κάθε προσπάθεια άρνησης, πολιτικής ανυπακοής και κάθε δυνατότητα ατομικής και συλλογικής δράσης.

    Αθανάσιος Καρανάσιος, 23/4/2015

    (*) Υπάρχουν πλέον αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για το προμελετημένο σχέδιο παράδοσης άνευ όρων της Ελλάδας από την "ομάδα" του ΓΑΠ: Άκρατη προεκλογική ψευδολογία για την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, συνεννόηση με το ΔΝΤ πολύ πριν τις εκλογές, επιλογή άσχετων νεόκοπων πειθήνιων κυβερνητικών μελών, υποτιμητική μετατροπή από το Τ+3 στο Τ+10 για την παράδοση των ελληνικών ομολόγων για πράξεις αγοραπωλησίας, παραποίηση των στατιστικών στοιχείων, παραίτηση από τη λήψη δανείων από τις αγορές, κατασυκοφάντηση των Ελλήνων, παράλληλη υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τους "οίκους ανοχής" κλπ.
    freepen.gr
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ