• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 28 Απριλίου 2015

    Τα 6 γκάτζετ που χαρίζουν υπερφυσικές ικανότητες! [εικόνες]

    Σε αντίθεση με τον μαγικό κόσμο των κόμικ και των σειρών κινουμένων σχεδίων, στην πραγματική ζωή κανείς δεν έχει... υπερφυσικές ικανότητες. Στον 21ο αιώνα ωστόσο, με την σημαντική ανάπτυξη της τεχνολογίας, έχουν κατασκευαστεί συσκευές ικανές να μας χαρίσουν... όσα δεν μας χάρισε η φύση.
    Αντί λοιπόν να περιμένουμε μια αράχνη για να μας χαρίσει τις ιδιότητες του Spiderman, ή έναν κεραυνό για να μας δώσει την ταχύτητα του Flash, μπορούμε να μετατραπούμε σε... ηπερήρωες με έναν σχετικά ευκολότερο τρόπο.
    Τα 6 εξωπραγματικά γκάτζετ που μπορούν να κάνουν τον καθένα μας ηπερήρωα:
    1. Pyro Fireshooter – Ενα γκάτζετ που σε μετατρέπει στον... Goku από το Dragonball
    Με ειδικούς ιμάντες που δένουν στον καρπό, αυτή η συσκευή είναι ικανή να μετατρέψει οποιοδήποτε χέρι σε... απόλυτο καταπέλτη φωτιάς. Εμπνευσμένο από τον θρυλικό υπερήρωα Goku από το Dragon Ball, το Pyro Fireshooter χαρίζει στους κατόχους του την δυνατότητα να εκτοξεύσουν τέσσερις μπάλες φωτιάς. Το κόστος της συσκευής, που συνοδεύετε από ένα κοντρόλ για τον έλεγχο της, ανέρχεται στα 174 δολάρια.
    2. Το αλεξίσφαιρο κοστούμι Garrison Bespoke για έναν... πιο στυλάτο Batman
    Η αλεξίσφαιρη στολή του «ανθρώπου νυχτερίδα» φαίνεται πως ώθησε τους φανατικούς οπαδούς του να δημιουργήσουν ένα... αντίστοιχο ένδυμα. Προσαρμοσμένο στο στυλ του πραγματικού κόσμου, και όχι της Γκόθαμ Σίτι, το αλεξίσφαιρο κοστούμι με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας δεν αφήνει τίποτα να περάσει από μέσα του. Το κόστος του φτάνει στις 20.000 δολάρια, ενώ μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω παραγγελίας.
    3. Ενα ηλεκτρικό περιβραχιόνιο Myo, βγαλμένο από τον κόσμο των X-men
    Ικανό να ανιχνεύσει την ηλεκτρική δραστηριότητα στους μυς, επιτρέποντας έτσι τον ασύρματο έλεγχο των ψηφιακών συσκευών, το ηλεκτρονικό περιβραχιόνιο χαρίζει μια αίσθηση... τηλεπάθειας. Με την χρήση του, κάθε ηλεκτρονική συσκευή μπορεί να ελεγχθεί χωρίς το παραμικρό άγγιγμα. Φορώντας το, οι κάτοχοι του μάλλον θα αισθάνονται κάτι ανάμεσα στον Καθηγητή Χ και τον μεγάλο αντίπαλό του Magneto.
    4. Τα Kangoo Jumps που χαρίζουν την ταχύτητα του Flash
    Μπορεί ο Flash να τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, κάτι αδύνατο να επιτευχθεί από έναν άνθρωπο, όμως φορώντας αυτές τις μπότες υψηλής τεχνολογίας η ταχύτητα αυξάνεται σημαντικά. Παράλληλα, με τα Kangoo Jumps μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει εξαιρετικά ψηλά άλματα. Κοστίζουν 265 δολάρια, ενώ το επόμενο μοντέλο της εταιρίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα χρόνια, θα είναι ικανό να χαρίσει ταχύτητα μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώο στον πλανήτη.
    5. Το ρομπότ Kurata, ένα ιδιωτικό... transformer
    Σίγουρα δεν είναι ικανό να μετατραπεί σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, όπως τα «αληθινά» transformer. Ωστόσο, η επιβλητική του όψη, αλλά και οι ρόδες του, θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τα δημιουργήματα του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Με ύψος τέσσερα μέτρα και βάρος τέσσερις τόνους, το Kurata ελέγχεται μέσω κοπκιτ, αλλά και μέσω smartphone. Εξοπλισμένο με όπλα βγαλμένα από το μέλλον, δείχνει έτοιμο να ανταγωνιστεί ακόμα και το Megatron.
    6. Gotham Golfcart, ένα μικρό αυτοκινητάκι γκολφ σε στυλ... batmobil
    Το όχημα του Μπρους Γουέιν σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Αντί να κυκλοφορεί στους δρόμους της Γκόθαμ Σίτι, γυρίζει σε γήπεδα γκολφ χαρίζοντας ένα μοναδικό στυλ στους κατόχους του. Φυσικά, μόνο ο εξωτερικός του σχεδιασμός θυμίζει το θρυλικό batmobil, καθώς κατά τα άλλα είναι ένα απλό, μικρό αλλά πανάκριβο αυτοκινητάκι, αξίας 28.500 δολαρίων.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ