• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 28 Απριλίου 2015

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΥΤΗ είναι η πιο σέξι παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα 12ποντα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κι όμως η γυναίκα της φωτογραφίας είναι μόλις 30 ετών, έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου και τώρα έχει πόστο σε ιστορικό σύλλογο! Ω! ναι!
    Όπως διαβάζουμε στο sportdog.gr, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο το 2009, σε ηλικία μόλις 24 ετών, αναλαμβάνοντας την προεδρία του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ε Ζεφυρίου.
    Πριν από δύο χρόνια, τον Αύγουστο του 2013, έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα της, πηγαίνοντας στο ιστορικό Αιγάλεω, όπου μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη στο τμήμα του marketing, ενώ μόλις χθες πανηγύρισε με το Σίτι τον τίτλο του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας της Αθήνας, κατακτώντας το νταμπλ. Πλέον περιμένει τα μπαράζ, όπου και θα κριθεί η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.
    Ο λόγος για την 30χρονη σήμερα, Σπυριδούλα Πατήλα, η οποία έχει παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι όταν είναι στο γήπεδο …μεταμορφώνεται και εκφράζεται σα φανατική οπαδός. “Παίξε μπάλα αγόρι μου”, “Πόσο άμπαλος μπορεί να είσαι!”και άλλες πολλές, πάντα ωστόσο μέσα στα επιτρεπτά όρια, είναι oι ατάκες που χρησιμοποιεί όταν παρακολουθεί κάποιο παιχνίδι.
    Όταν το ποδόσφαιρο απουσιάζει από την ατζέντα της, τότε κυριαρχεί η πολιτική. Έχει εκλεχθεί δημοτική σύμβουλος στον δήμο Φυλής και ασχολείται επί το πλείστον με θέματα πολιτισμού και αθλητισμού.
    Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φτώχεια, απολαύστε τη Σπυριδούλα Πατήλα σε ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα…
    MP2MP3MP4MP5MP6MP7
    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ