• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

    Διαζύγιο «βόμβα»! Χωρίζουν ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου, μετά από 26 χρόνια κοινής ζωής

    Μετακόμισε στο Κολωνάκι η πρώην πρώτη κυρία της χώρας, ενώ οργιάζουν οι φήμες για παρέμβαση της Μαργαρίτας και οικονομικά προβλήματα
    Τέλος στο γάμος τους φέρονται να έβαλαν ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του, Άντα, έπειτα από 26 χρόνια γάμου και κοινής πορείας.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, οι δυο τους δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν στο Καστρί και πλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα, μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
    Οι φήμες ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση οργίαζαν κάθε φορά που απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις ωστόσο το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι είχε αποφασίσει να μείνει μαζί έστω και τυπικά και ασχέτως των προβλημάτων έως ότου ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωνε τον πολιτικό του κύκλο, αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.
    giorgos papandreou2
    Κάτι τέτοιο, όμως, όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να τηρήσουν καθώς, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, η Άντα Παπανδρέου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα 26 χρόνια γάμου, να κλείσει οριστικά πίσω της την πόρτα της πολυτελούς μεζονέτας στο Καστρί και να μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ξεκινώντας έτσι τη νέα της ζωή! Πάντως, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η απόφαση του διαζυγίου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα και παρόλο που είναι άγνωστο τι ήταν εκείνο που πραγματικά οδήγησε στο χωρισμό, λέγεται ότι πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν πυροδοτηθεί εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πεθερά και νύφη δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου να… τεστάρει συνεχώς την ανικανότητα της Άντας να φέρει το «βαρύ επίθετο» του συζύγου της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες περί οικονομικών προβλημάτων αφότου η Μαργαρίτα επέλεξε να κλείσει τη «στρόφιγγα» της οικονομικής στήριξης του γιου της. Επίσης, λέγεται ότι οι τελευταίες πολιτικές επιλογές του πρώην πρωθυπουργού έφερε τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.
    Το ζεύγος Γιώργου – Άντας παντρεύτηκε στο Καλέντζι το 1989. Ο γάμος τους άφησε εποχή. Για τον πρωτότοκο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ο δεύτερος γάμος, είχε προηγηθεί εκείνος με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου με την οποία απέκτησε τον γιο του, Ανδρέα. Με την Άντα έχουν μια κόρη, τη Μαργαρίτα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ